Бізнес

1787

07.06.2021

Якою може бути тривалість курсів англійської мови

На тривалість курсу англійської мови впливають різні чинники: від вашого рівня і специфіки програми до формату навчання. Так, наприклад, курси англійської для бізнесу в нашій школі тривають від 8 тижнів до 4,5 місяців (один семестр). Курси розроблені з урахуванням рівня володіння мовою студентів та рекомендацій щодо необхідної кількості академічних годин на відпрацювання різних мовних навичок.


Скільки тривають курси англійської мови?
 

Як ми відзначили раніше, тривалість курсів англійської мови залежить від різних факторів.

1. Рівень володіння англійською

Відповідно до загальноєвропейської компетенції володіння іноземною мовою (CEFR), виділяють шість рівнів володіння іноземною мовою: А1-С2. Кожному рівню задаються стандарти часових меж (мінімум і максимум).

2. Інтенсивність програми

Сучасний темп життя диктує свої правила: деякі студенти мають достатньо часу, а деяким необхідно терміново покращити знання для співбесіди, презентації, відрядження тощо. Відповідно, курси можуть бути як інтенсивними, так і стандартними.

3. Формат навчання

Курси можуть проходити онлайн або офлайн, у робочі дні або тільки на вихідних, стандартно або у форматі тренінгу. Більш щільний розклад і повне занурення в англомовне середовище вимагатимуть більшої залученості, але це дозволить швидше поліпшити рівень мови.

 

Якою може бути тривалість курсів англійської мови

Обирайте курс залежно від свого рівня знання мови, зайнятості та індивідуальних потреб


Які бувають курси англійської мови?
 

Курси англійської мови бувають загальними, розмовними, спеціалізованими і для бізнесу, інтенсивними, вихідного дня. Це найпоширеніші варіанти, які пропонує більшість шкіл іноземної. Деякі пропонують авторські курси та вузькопрофільні програми.

Ми в школі англійської для бізнесу Yappi розуміємо, що студентам необхідний індивідуальний підхід, тому розробили кілька програм навчання:

  • основний курс – практика говоріння на ділові теми, граматика, бізнес-навички;
  • розмовний курс – обговорення актуальних тем зі сфери бізнесу, 100% розмовної практики;
  • спецкурси – короткі програми на відпрацювання професійної лексики, граматики, бізнес-навичок для юристів, програмістів та інших фахівців.

Курси розраховані на студентів різних рівнів – перед початком занять ми запропонуємо вам пройти тестування, щоб підібрати оптимальний варіант для навчання.


Як зареєструватися на курси англійської мови?
 

Зареєструватися на курси англійської мови для бізнесу можна онлайн на сайті або за одним із наших контактних телефонів. Ми запропонуємо вам пройти тест на визначення рівня, після чого ознайомимо з програмою, яка відповідає вашому рівню, і разом оберемо зручний графік. Після реєстрації ви отримаєте доступ до персонального онлайн-кабінету, в якому зможете отримувати необхідну для навчання інформацію і відслідковувати свій прогрес.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.