Як англійська для кухарів допоможе розвивати бізнес?
Ресторанний бізнес – та сфера, де можна отримувати хорошу зарплату і значні чайові. Природно, англійська для кухарів, хостес і інших співробітників ресторану є основною вимогою до претендента. Де можна підтягнути знання іноземної мови та навіщо вона потрібна в цій сфері роботи – розповімо далі.
Кому потрібна професійна англійська в ресторані?
1. Шеф-кухарям, які не хочуть зупинятися на досягнутому та бажають рухатися тільки вперед і вгору.
2. Англійська для офіціантів, які прагнуть зламати мовний бар'єр і вільно комунікувати з клієнтами та іншими працівниками ресторану.
3. Англійська для ресторану знадобиться співробітникам, які хочуть вирушити в круїз і працювати за кордоном.
Навіщо працівникам вчити англійську для ресторану?
Велика частина сучасної прогресивної інформації, яка пов'язана з кулінарною тематикою, є тільки на англомовних ресурсах. Тому сподіватися на те, що такі кулінарні книги як Mugaritz, Eleven Madison Park або Modernist Cuisine будуть перекладені українською – не варто.
Кухарі та ресторатори, чиї імена зараз на слуху, колись починали свій шлях із вивчення кулінарної англійської, яка відкрила їм унікальну інформацію та допомогла в розвитку навичок.
Розвинути кухарську діяльність допоможе кулінарна англійська
Навіть за наявності написів «we speak English here» в ресторанах, обслуговування англійською мовою в закладах України практично відсутнє, і тому в іноземних гостей немає можливості обговорити запропоноване меню або новини. А іноді хочеться поговорити, особливо якщо людина подорожує на самоті. Усмішки, привітність і можливість підтримати розмову є частиною нашої застільної культури, тому англійська для кухарів, офіціантів, барменів і хостес зараз відіграє дуже важливу роль у ресторанному бізнесі.
Що дають курси для працівників ресторану?
1. Англійська для кухарів, офіціантів, хостес і інших працівників ресторану включає в себе опрацювання словникового запасу з таких тем як зустріч гостей, презентація напоїв і страв, пояснення способу приготування їжі, допомога з вибором, підтримка бесіди, а також прийом оплати.
2. Вивчення англійської для ресторану включає в себе обігрування різних сценаріїв, в тому числі й конфліктних ситуацій. Співробітники ресторану повинні грамотно робити зауваження у разі неадекватної поведінки, паління в заборонених місцях та інших ситуацій. Сучасні курси англійської для кухарів допоможуть навчити швидко вирішувати спірні питання.
3. Поліпшення навичок аудіювання. Курси навчать грамотно сприймати англійську мову на слух. Так персонал зможе розуміти гостя навіть із незвичним акцентом.
Усі працівники ресторанного бізнесу, починаючи від посудомийки і закінчуючи офіціантами, намагаються, щоб гості були ситі й задоволені. А вміння зрозуміти та почути відвідувача, який розмовляє англійською мовою, а також обслужити його так, щоб він став постійним гостем, – мета кожного, хто працює як у невеликій закусочній, так і в мережі шикарних ресторанів.
Читайте також:
Найбільша мережа шкіл англійської в Україні
Хочеш на безкоштовний пробний урок?