Граматика

3926

08.09.2020

Вчимо граматику англійської мови онлайн через читання

Кожен, хто починає вивчати англійську онлайн, фокусується на правописі, збільшенні словникового запасу й вимові. Не варто недооцінювати заняття з граматики, адже вони необхідні тим, хто хоче писати й говорити досконало, як справжні англійці. 

Якщо ви любите читати – це ваша незаперечна перевага. Вивчення граматики англійської мови онлайн краще поєднувати з читанням книг в оригіналі. Початківцям варто обирати тексти меншого обсягу та з простою лексикою. Для середніх і просунутих рівнів підійдуть об'ємні англійські книги. Поєднувати уроки граматики з читанням в оригіналі також корисно для:

  • збільшення словникового запасу;
  • поліпшення правопису;
  • розширення світогляду;
  • підвищення самооцінки й набуття впевненості в собі. ​

Щоб вивчення граматики англійської мови онлайн було ефективним і цікавим, слід обирати видання, які будуть відповідати вашому рівню. Дорослі можуть почати з дитячих книг і казок, невеликих оповідань. Можна почитати щось із класики, наприклад, казки Оскара Вайльда, а також сучасну літературу – «Гаррі Поттер» Джоан Роулінг. Під час читання:

  • озбройтеся онлайн-словником або перекладачем;
  • візьміть блокнот і записуйте слова, речення та фрази, з якими у вас проблеми, користуйтеся додатками з картками для повторення;
  • вчіть граматичні правила, концентруючись на тих моментах, які вам важко запам'ятати. 

Можете обрати книгу, яку раніше читали російською або українською мовою. Читання вже знайомих книг також сприяє кращому запам'ятовуванню граматичних конструкцій.
 

Вчимо граматику англійської мови онлайн через читання

Читаючи англомовні книги, ви вивчаєте нову лексику, розширюєте словниковий запас і долучаєтеся до певної культури
 

Читання в оригіналі не тільки допоможе у вивченні граматики англійської мови онлайн, але і розкриє твір по-новому. 


Що читати початківцям, щоб опанувати граматику?
 

Студентам із середнім і просунутим рівнем легше розібратися в цьому питанні. А от новачкам слід звертати увагу на видання, які відповідають їхнім навичкам і знанням:

  • короткі оповідання;
  • адаптивні підручники; 
  • книги різних жанрів – детективи, містика, трилери, романтика тощо. 

Для вивчення англійської граматики онлайн також підійдуть комікси. Існує безліч коміксів: для дітей, для дорослих, розважальні та освітні. 

Що б ви не обрали для читання, це допоможе вам досягти успіхів у вивченні граматики англійської мови онлайн. Читаючи вголос, ви налаштовуєтеся на звуковий ряд, що вивчається, що дуже ефективно для тренування вимови. Читайте, пишіть і слухайте, поки до кінця не розберетеся в правилах граматики. У жодному разі не зупиняйтеся. Адже той, хто твердо вирішив вивчити англійську, не боїться труднощів!

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.