Бізнес

3171

17.04.2020

Вчимо англійську онлайн для фахівців і бізнесменів

Сучасні люди часто вивчають іноземні мови для власного розвитку або роботи, але якщо вивчати англійську онлайн або офлайн і при цьому не використовувати її у звичайному житті, то всі ці знання швидко забуваються та стають непотрібними. Вивчення розмовної англійської онлайн для бізнесменів і фахівців різних профілів – це ідеальний варіант, який не дозволить такому сумному сценарію відбутися. Зараз це особливо актуально, оскільки з кожним днем відкривається все більше фірм, які співпрацюють з іноземцями та відправляють співробітників у закордонні відрядження.

Зміст

1. Кому варто вивчати англійську онлайн для фахівців?

2. Іноземна мова в сфері бізнесу

3. Секрети дистанційного вивчення ділової англійської

3.1. Що включає в себе вивчення в режимі онлайн розмовної англійської?

4. Чи можна вивчати англійську онлайн бізнесмену-початківцю?

5. Із ким краще вчити англійську онлайн?

6. Як краще вчити англійську – онлайн або офлайн?

7. Як краще вивчити англійську мову онлайн?

Починати навчання онлайн розмовної англійської потрібно з пробного уроку, де перевіряють базовий рівень володіння іноземною, а також знайомлять із методиками навчання та викладачем.


Кому варто вивчати англійську онлайн для фахівців?
 

  1. Англійська мова онлайн необхідна фахівцям різних галузей, вона дозволяє людям усіх професій досягти високих посад.
     
  2. Вчити англійську онлайн потрібно менеджерам, які хочуть взаємодіяти із зарубіжними колегами та працювати за кордоном.
     
  3. Завдяки відпрацюванню поширених робочих ситуацій можна швидко вивчити професійну лексику незалежно від професії.


Іноземна мова в сфері бізнесу
 

Навіщо вчити бізнес-англійську? Для багатьох це актуальне запитання, адже ми ніби добре знаємо загальну структуру англійської та маємо досить значний словниковий запас. Але для того, щоб організувати всі робочі моменти з іноземними колегами, необхідно вчити англійську онлайн зовсім не ту, яку нам викладали в школі або на загальних курсах, а діловий варіант. Вивчення онлайн розмовної англійської для бізнесу відрізняється темами для обговорення та лексикою, а ось граматика залишається незмінною.

Бізнес-напрямок іноземної мови допоможе значно поліпшити ділові перспективи. Під час навчання розмовної англійської онлайн можна навчитися спілкуватися із зарубіжними колегами, а також партнерами безпосередньо, без перекладачів і посередників. Вивчення онлайн розмовної англійської відкриє необмежені можливості.

Онлайн-уроки для фахівців допоможуть поринути в ситуацію класичного ділового спілкування під час розігрування робочих ситуацій і бізнес-кейсів. Викладачі моделюють часті ситуації з різноманітних сфер діяльності, а також вчать грамотно використовувати англійську мову у спілкуванні в діловому середовищі. Не менш пильна увага приділяється діловому листуванню, що значно покращує процес співпраці з колегами. Вивчаючи ділову англійську, ви можете розширити свій словниковий запас у межах професійного спілкування на вузькоспеціалізовані теми.

 

Вчимо англійську онлайн для фахівців і бізнесменів - 2

Якби ми говорили іншою мовою, ми відчували б світ трохи інакше (Людвіг Вітгенштейн)


Секрети дистанційного вивчення ділової англійської
 

Перед тим як починати вчити англійську онлайн, зверніть увагу, що загальні курси ділової англійської не включають в себе вивчення вузькоспеціалізованих термінів, які використовуються в певних сферах бізнесу. До подібних програм входить загальна бізнес-лексика, а також діловий етикет.

Якщо вам необхідно поліпшити свої знання специфічної термінології, проходьте спеціалізований курс розмовної англійської дистанційно або офлайн у групі. Існує чимало курсів для конкретної сфери бізнесу. Сюди можна віднести медицину, банківську справу, юриспруденцію, бухгалтерію тощо.

При цьому вчити англійську онлайн для бізнесменів можна навіть за відсутності знань загальної мови. Починати навчання можна з рівня Beginner.


Що включає в себе вивчення в режимі онлайн розмовної англійської?
 

Усі заняття онлайн розмовної англійської проводяться в зручний час на певній онлайн-платформі. Матеріали, які потрібні в процесі навчання, доступні в онлайн-форматі, вам не потрібно нічого купувати додатково. Навчання будується виходячи з останніх тенденцій бізнесу, а також норм ділового спілкування.

На курсах розмовної англійської онлайн можна навчитися:

  • створювати резюме;
  • вільно висловлювати свої думки на бізнес-конференціях;
  • грамотно спілкуватися телефоном із партнерами або колегами з-за кордону;
  • успішно проходити співбесіду англійською;
  • вести ділове листування, а також складати різну документацію, до якої можна віднести платежі, звіти, контракти, договори й багато іншого;
  • проводити цікаві презентації та продуктивні перемовини.

Також під час дистанційного вивчення англійської розширюється активний словниковий запас і формується компетенція грамотного ділового спілкування, а отже – відкриваються перспективи кар'єрного росту. Усі заняття проходять у межах тих тем, які використовуються безпосередньо у вашій професійній сфері. Тому процес вивчення буде максимально ефективним.

Завдяки тому, що сучасні курси вивчення онлайн розмовної англійської мають вузькопрофільні задачі, викладачам вдається підігнати курс безпосередньо під потреби кожного учня, тим самим поглиблюючи його професійну компетенцію. Вчити англійську дистанційно можна не тільки за допомогою інтерактивного підручника, а й відеосюжетів, які засновані на прикладах різних світових компаній, з обговоренням кращих бізнес-шкіл світу.


Чи можна вивчати англійську онлайн бізнесмену-початківцю?
 

Вивчати онлайн розмовну англійську для бізнесу можна також і новачкам. Такі уроки будуть включати деякі особливості.

  1. У процесі навчання вивчається діловий етикет, який необхідний для того, щоб справити гарне враження на зарубіжних колег, замовників або інвесторів, забезпечуючи матеріальне благополуччя фірми.
     
  2. Дистанційні уроки включають в себе загальну лексику, яка активно використовуються в діловому листуванні та на перемовинах.
     
  3. Такі уроки також включають у себе вивчення специфічних навичок спілкування в бізнес-сфері. Сюди можна віднести ділове листування, складання звітності, грамотне спілкування телефоном і багато іншого.


Усі ці навички просто необхідні для просування кар'єрними сходами. Для студентів, які починають вивчати англійську онлайн, підбирають оптимальну програму занять, яка допоможе швидко опанувати нові знання.


Із ким краще вчити англійську онлайн?
 

Ділова англійська, яка вивчається дистанційно, відкриває величезні перспективи. Тому, якщо обрати правильну мовну школу, абсолютно не має значення, з ким вчити англійську – з українським педагогом або носієм мови. Усі викладачі, які співпрацюють зі школами дистанційного навчання англійської, – професіонали, які мають відповідні сертифікати та дипломи. Викладачі та носії мови, що працюють у найкращих мовних школах, постійно підвищують свою кваліфікацію та мають величезний досвід роботи. Це люди, які зацікавлені у своїй роботі й налаштовані на те, щоб дати своїм учням якомога більше знань.


Як краще вчити англійську – онлайн або офлайн?
 

Ці формати відрізняються лише вартістю й місцем проведення занять. У всьому іншому уроки ідентичні:

  • заняття проводяться в групі, студенти можуть вступати в дискусії, говорити в парах, виконувати вправи індивідуально;
  • максимум комунікативної практики: студенти вчать нову лексику та граматику й одразу ж використовують її в розмовах;
  • уроки та домашка на інтерактивній платформі, доступній у смартфоні та на комп'ютері.

Визначтеся, як вам зручніше і як краще вчити англійську – онлайн або офлайн. Формати можна міксувати, наприклад, відвідуючи заняття офлайн, а додаткові розмовні клуби – онлайн.

 

Вчимо англійську онлайн для фахівців і бізнесменів - 4

Якщо ви працюєте дистанційно або дуже завантажені – обирайте онлайн-курси, які заощадять ваш час


Як краще вивчити англійську мову онлайн?
 

Максимальну користь онлайн-курси англійської принесуть, якщо закріплювати вивчене на розмовних клубах та інших спецкурсах, які надає школа. Не завадить і пара додатків, за якими можна займатися будь-якої вільної хвилини.

Щоб якомога краще вивчити англійську мову онлайн, використовуйте застосунки для 10-15-хвилинної практики щодня.

  1. Mnemonic Words

Вправи для запам'ятовування нової лексики, побудовані за методикою інтервального повторення. Додаток підходить студентам усіх рівнів.

  1. LearnEnglish Grammar

Граматичні теми та завдання на перевірку матеріалу від British Council для студентів середнього рівня.

  1. TED

Поповнення словникового запасу, аудіювання, розширення світогляду в цілому. Можете дивитися та слухати короткі лекції на будь-яку цікаву тему, а з незнайомою лексикою допоможуть субтитри.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.