Бізнес

2043

10.02.2020

Вчимо актуальні англійські фрази для офіціанта

Якими б смачними не були страви в ресторані, недостатній рівень сервісу може зіпсувати враження про трапезу та заклад у цілому. Україна стає все більш популярною серед іноземних туристів, тому володіння англійською для офіціантів – обов'язковий пункт у резюме. Це дозволяє правильно привітати гостей, ознайомити їх з меню та прийняти замовлення. Спеціальні англійські фрази для офіціанта гарантують якісне обслуговування і позитивний відгук про заклад. Вивчити їх не так важко, навіть якщо ви не володієте мовними навичками. Але якщо у вас є хоча б базовий рівень англійської, лексику для офіціантів ви опануєте досить швидко. Головне – точно визначитися, на чому сфокусувати увагу. 

Англійські слова для офіціанта можна розбити на кілька категорій:

  • їжа та напої;
  • способи приготування;
  • назви соусів;
  • смакові якості продуктів;
  • назви посад працівників ресторану. 
     

Актуальні англійські фрази для офіціанта

Англійські фрази для офіціантів допомагають налагодити контакт з іноземними відвідувачами
 

Загальні англійські фрази для офіціанта, за допомогою яких він може контактувати з гостями, теж важливі. Завдяки їм працівник може ввічливо привітати відвідувачів, порекомендувати найкращі страви з меню та поцікавитися, чи сподобалася їм їжа й обслуговування. Для офіціанта кілька англійських слів – гарантія хороших чайових, а для закладу – задоволені клієнти, які обов'язково прийдуть до вас ще раз. Тому відкиньте всі сумніви й починайте вивчення! 

Зовсім не обов'язково вчити всю англійську лексику для офіціантів. Сконцентруйтеся тільки на тому, що дійсно вам знадобиться. Звичайно, можна просто завчити найбільш актуальні англійські фрази для офіціанта, але тоді ви будете звучати неприродно. Краще складіть список слів і фраз, які в майбутньому допоможуть вам самостійно формувати речення. Поповнивши словниковий запас англійської лексикою для офіціантів, ви зробите вашу мову барвистою та наповненою. Тоді ви будете краще розуміти відвідувачів і налагодите з ними тісніший контакт. 

Щоб визначитися зі списком англійських слів, необхідних для офіціантів, зверніть увагу на те:

  • які продукти переважають у меню ресторану;
  • які запитання клієнти ставлять найчастіше;
  • як готуються страви;
  • які напої краще порадити для тих чи інших страв.

Багато що залежить тільки від вашої завзятості й бажання поліпшити мовні навички. Пам'ятайте, що англійська лексика для офіціантів обов'язково відкриє нові перспективи у вашій кар'єрі. Однак самостійне вивчення без певного графіка може вибити з колії і відбитися на роботі. Тому краще записатися на спеціалізовані курси англійської, пов'язані зі сферою готельно-ресторанного бізнесу. 

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.