Лексика

3122

22.09.2020

Розмовна англійська для початківців онлайн: словник

В англійській мові понад мільйон слів, та носії використовують близько 20 000. Але ця цифра все одно лякає для тих, хто щойно почав практикуватися в розмовній англійській онлайн. Запам'ятовування нових слів може бути веселим і захопливим заняттям. Як дізнатися, які слова потрібно вивчити в першу чергу? Розмовна англійська для початківців онлайн – це заняття, на яких ви вивчаєте лексику, необхідну вам у повсякденному спілкуванні. Наприклад, якщо ви програміст або лікар, спочатку вчіть слова, які відносяться до вашого роду діяльності.

Розмовна англійська для початківців онлайн: ведемо словник

Розмовна англійська для початківців онлайн – курс, який розрахований на учнів з базовими знаннями та мінімальними навичками
 

Для навчання розмовної англійської онлайн ви можете відвідати сайти з повсякденною лексикою, а також додатки, які допомагають вивчити найпоширеніші слова на кожен день. Вивчити нове слово – це не тільки знати, як воно перекладається вашою рідною мовою. Ще потрібно розібратися в контексті й у тому, як його використовувати, а також вивчити правильну вимову. Що це за частина мови? Які є поширені фрази з цим словом?

Навчання розмовної англійської онлайн набагато ефективніше, якщо ви ведете словник і регулярно записуєте нові слова. Але не тільки переклад, а й їх значення в контексті. Наведемо простий приклад: weather (noun) – different temperatures, what the air is like: hot weather, sunny weather, cool weather, windy weather.

Часто буває, що слова та фрази запам'ятовуються просто тому, що ви їх записуєте. Це правильно. Спробуйте записати слово на папері, зберегти в нотатках на своєму смартфоні або в будь-якому іншому місці, де ви його легко знайдете. Використовуйте це в якості додаткового способу вивчення розмовної англійської для початківців онлайн. Також записуйте фрази або речення з цим словом.

Крім занять із розмовної англійської для початківців онлайн, ви можете використовувати різні ресурси, які пропонують списки слів із різних тем. Ось кілька сайтів із безкоштовними словниками, які однаково корисні як для вчителів, так і для студентів для навчання розмовної англійської онлайн:

Навіть маючи під рукою ресурси та навчальні матеріали, ви можете не досягти успіху в навчанні розмовної англійської онлайн, якщо будете вчитися в неправильному темпі. Не намагайтеся вивчити 20 нових слів на день, це практично нереально. Але й учити по 5 слів лише двічі-тричі на місяць – теж не дуже добре. Сформуйте гарні навчальні звички для навчання розмовної англійської онлайн, яких вам буде легко дотримуватися на регулярній основі. Найпростіше, що можна зробити початківцям, це:

  • знайти ресурси, що містять загальновживані слова та фрази англійською мовою;
  • вивчати значення слова, його вимову та контекст;
  • завести блокнот для ведення словника.

Не поспішайте і не ставте перед собою нездійсненних завдань. Краще вчити трохи щодня, регулярно повторювати навчальний матеріал, ніж намагатися засвоїти великий обсяг за один день.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.