Бізнес

5083

27.05.2020

Онлайн - платформи для вивчення англійської мови

Багато хто знайомий із проблемою браку слів, коли важко дібрати синонім або порозумітися з іноземцем, а взаєморозуміння та грамотна розмова – це неймовірно важливо для ділових людей. Як вирішення цієї проблеми – створена не одна онлайн - платформа для вивчення англійської мови. Приймаючи рішення вивчати англійську онлайн, будьте готовими до додаткових занять. 
 

Онлайн - платформи для вивчення англійської мови

Величезна кількість онлайн - платформ для вивчення англійської мови допоможе вам розширити лексичний запас
 

Для того щоб запам'ятати нові слова, ви маєте їх активно використовувати. Якщо ж ними не користуватися, то вони швидко забудуться – і всі старання не призведуть до очікуваних результатів. Зараз в інтернеті представлена ​​велика кількість онлайн - платформ для навчання англійської з безліччю способів поповнення словникового запасу, і кожен може обрати спосіб до душі.


Найкращі платформи для запам'ятовування лексики
 

1. Quizlet

Ця популярна платформа для онлайн - вивчення англійської мови включає в себе безліч простих і лаконічних вправ. Тут можна знайти як готові навчальні модулі, так і створювати свої власні. Ви складаєте список незнайомих слів, а після підбираєте їх переклад. Також тут можна прослуховувати правильну вимову нових слів і працювати над своїми помилками.

2. Freerice

На цій платформі для онлайн - вивчення англійської мови ви перевіряєте, чи знаєте значення того чи іншого слова. Так ви збільшуєте словник і запам'ятовуєте синоніми. Вправа підходить для людей з будь-яким рівнем знань. 

3. Learn English from British Council

Тут ви знайдете флеш-вправи за рівнями на опрацювання лексики. Ви дізнаєтеся нові слова за обраною темою, практикуєте їх і проходите тести для закріплення. Цей ресурс стане ідеальним вибором для всіх тих, хто вивчає англійську.

4. Vocabulary.com

Автори цієї платформи пропонують вчити слова за допомогою активностей, які допоможуть вам розуміти значення слів. Через усвідомлення, асоціації та використання в своєму контексті запам'ятати нові вислови набагато простіше.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.