Бізнес

1422

04.01.2021

Курси, репетитори, підручники: як вчити англійську

Можна займатися на курсах англійської чи з репетитором кілька років – і так й не побачити результату, а можна відчути прогрес уже з першого уроку. Головне – не помилитися, обираючи курси англійської мови, щоб не витратити зусилля, час і гроші даремно.

Курси, репетитори, підручники: як вчити англійську

Вивчайте англійську швидко й ефективно


Як краще вивчати англійську: з репетитором або на курсах?
 

Універсальної відповіді на запитання про те, як краще вивчати англійську: з репетитором або на курсах – немає. Кожен для себе підбирає спосіб і викладачів. Вивчити іноземну мову можна і самостійно, якщо ви впевнені в своїй організованості й цілі. Перед вибором дайте відповіді на кілька запитань: скільки часу і грошей готові інвестувати в навчання, де зручніше займатися і яка мета навчання.

  1. Курси англійської

Мовні курси – найлегший спосіб досягти мети. Обравши хорошу школу, ви одразу отримуєте досвідченого викладача, розроблену методистами програму, правильно підібрані матеріали і підручник, а також групу людей вашого ж рівня для розмовної практики. Вартість курсів різна, але зазвичай нижча за вартість індивідуальних занять із репетитором.

  1. Репетитор

Знайти гарного репетитора ще важче, ніж курси. У мовних школах з хорошою репутацією викладачі зазвичай проходять серйозний відбір. Репетитори ж працюють на себе, і оцінити їх кваліфікацію можна тільки за відгуками. Вартість занять у репетитора зазвичай висока. Серед переваг – всю увагу на уроці викладач приділяє студенту, а також підбирає програму за індивідуальними запитами. При цьому практики спілкування з різними людьми буде не вистачати. Компенсувати це можна розмовними клубами і спілкуванням у соціальних мережах.


Підручники з англійської
 

На курсах англійської зазвичай використовують підручники, написані британськими або американськими методистами, наприклад, Market Leader, Business Result. У деяких мережах мовних шкіл підручники авторські, методисти та педагоги розробляють, допрацьовують і вдосконалюють їх, спираючись на досвід викладання українським студентам.


Що дають курси англійської?
 

Курси англійської дають, в першу чергу, систематичність і регулярність у вивченні мови. Викладачі направляють процес і завжди допоможуть, виправлять, підкажуть. На відміну від самостійного навчання, у вас завжди буде можливість поставити запитання, попрактикуватися. Ви будете йти до мети поступово, набираючи необхідні знання.


Скільки потрібно ходити на курси англійської?
 

На курси англійської потрібно ходити, поки не відчуєте, що досягли мети. Період навчання залежить від рівня знань, з яким прийшов студент, від інтенсивності занять і кінцевої мети. Так, на навчання англійської на курсах може піти від місяця до кількох років. Потрібен швидкий результат? Обирайте інтенсивні курси і займайтеся щодня. Хочете підтримувати свій рівень? Займайтеся раз або два на тиждень або відвідуйте розмовні клуби.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.