Лексика

8486

24.01.2020

Бізнес - англійська: слова та фрази для ділового спілкування

Для багатьох цілей загального знання англійської мови цілком вистачає, але для всього, що пов'язано з роботою, потрібна бізнес англійська. Щоденні переговори, листування, узгодження деталей, спілкування по телефону – неповний перелік випадків, коли без спеціальної ділової англійської просто не обійтися. Такі навички визначають вас як професіонала, виділяють серед колег або претендентів на роботу, дозволяють піднятися кар'єрними сходами. Однак важливо не просто вміти формувати свої думки, а й знати фрази бізнес англійською, які будуть доречні в тій чи іншій ситуації.

У статті ми пропонуємо найбільш корисні в бізнес англійській слова та фрази, які точно розкривають суть питання, допомагають у складанні резюме, веденні переговорів. Такі навички знадобляться вам у разі зміни місця роботи, підвищення своєї кваліфікації.


Популярні фрази в бізнес англійській
 

Як ви вже зрозуміли, ведення переговорів у режимі реального часу, по Skype або по телефону – справжній талант. А якщо ви робите це іноземною мовою грамотно, чітко та лаконічно – вам як співробітнику немає ціни.
 

Популярні фрази в бізнес англійській

Знаючи базові слова та фрази з бізнес англійської, ви зможете грамотно скласти свою промову без просторіччя
 

У будь-якій розмові вам знадобляться такі фрази бізнес англійської:

  • Let’s get on to the point of… – Давайте перейдемо до справи...
  • What do you make of it? – Що ви про це думаєте?
  • In my opinion… – З моєї точки зору...
  • We’ll think it over – Ми обміркуємо це
  • To sum up the main points… – Підбиваючи підсумки...
  • I agree with you on that point – Я згоден із вами в цьому
  • Thank you for attention! – Дякуємо за увагу!

У разі ведення переговорів по телефону важлива інтонація, з якою ви говорите. Впевненість, стислість і точність – це принесе вам успіх. Оскільки ви не бачите співрозмовника, спочатку слід привітатися та відрекомендуватися. Не забувайте про загальноприйняті правила етикету.

Якщо йдеться про ділове листування, перш за все важливо привітати одержувача: «Dear Mr, Mrs, Miss or Ms». Далі одразу ж переходьте до викладу проблеми або запитання: «I am writing to…». Не забудьте в кінці листа подякувати за увагу та вказати адресата: «Best regards».

Знання правил вживання слів і фраз бізнес англійської дозволить вам впевнено почуватися в будь-якій ситуації, а в разі спірних моментів – правильно вийти з розмови, не завдаючи шкоди репутації компанії або вашій особисто. Отримати такі навички, дізнатися про тонкощі ділової англійської можна на спеціальних курсах у школі Yappi. У школі є як загальні курси, де вчаться загальні бізнес англійські фрази, так і більш вузькопрофільні заняття для юристів, медиків і фахівців інших професій.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.