Бізнес

2238

25.09.2020

Англійська мова онлайн – поради початківцям

Часто ті, хто обирає вивчення англійської для початківців на онлайн - курсах, не мають досвіду живої взаємодії іноземною мовою. Тому ми підготували добірку корисних порад, які спільно із заняттями допоможуть розвивати кар'єру. Досить відкладати свій успіх! Час вчити бізнес - англійську онлайн і прагнути до кращого.

Англійська мова для початківців онлайн: поради для професійного зростання

Вивчення англійської мови онлайн для початківців дозволить поєднувати навчання та роботу
 

  1. Записавшись на онлайн - курс англійської для початківців, не забувайте самостійно займатися поповненням професійного словника. Важливо читати форуми, які пов'язані з вашою сферою діяльності, і читати англомовну літературу вузької спеціалізації. Крім того, можна поповнювати свій професійний словник відпочиваючи. Зокрема, ви можете обирати серіали чи фільми за своєю робочою тематикою та завдяки перегляду не просто «відключатися» від активних робочих буднів, а й запам'ятовувати на слух нові слова та фрази.

  2. Якщо вас зацікавив онлайн - курс англійської для початківців через необхідність регулярно письмово спілкуватися з іноземними партнерами, то вам точно знадобляться такі фрази:

  • Nice to e-meet you.
  • Thank you for the email, it is nice e-meeting you.
  • I hope this email finds you well.
  • I hope you are well.
  • I hope you are staying well.
  • Please feel free to contact me.
  • If you have any questions please let me know.
  • Warm Regards
  • Best Regards
  1. Якщо вас цікавить англійська мова для початківців онлайн, тому що ви хочете бути в курсі розвитку вашої індустрії, то вам потрібно читати більше професійних ресурсів. Крім того, не варто обмежуватися тільки онлайн - курсами англійської для початківців і професійними ЗМІ. Зверніть увагу на блоги експертів у соцмережах і YouTube. Так ви будете поповнювати словниковий запас сучасною професійною англомовною термінологією і вчити мову на слух.

  2. Коли ви отримаєте базові знання, навчаючись за загальною програмою або програмою ділової іноземної мови, можна звернути увагу на курси вузької професійної спеціалізації: мовні програми для медиків, юристів, менеджерів, співробітників індустрії гостинності тощо. Навіть якщо ви без проблем спілкуєтеся на повсякденні теми або під час відпочинку за кордоном, то такі програми допоможуть вам поглибити рівень своєї експертизи.

  3. Якщо ви тільки почали займатися на онлайн - курсах англійської для початківців, вам варто заздалегідь подумати, як ви будете представляти себе на професійних заходах і зустрічах. Важливо сказати, як до вас можуть звертатися колеги/партнери, чим ви займаєтеся, на якій позиції працюєте і що входить у ваші обов'язки.

  4. Не варто обмежуватися роботою над вимовою, займаючись тільки за програмою англійської мови для початківців онлайн. Після кожного заняття не буде зайвим пройтись списком нових слів, перевіривши їх вимову на спеціальних сервісах (Forvo, Cambridge Dictionary). Також після закінчення курсу занять з англійської мови для початківців онлайн можна взяти додатково індивідуальні уроки з викладачем для роботи над своїм акцентом.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.