Бізнес

3097

10.05.2021

Бізнес-англійська онлайн відчиняє двері в діловий світ

Ви успішний підприємець, ваші справи йдуть вгору, у вас є прагнення вийти на міжнародний рівень. Вашого досвіду ведення бізнесу достатньо, щоб завоювати закордонний ринок, ви не бачите жодних перешкод на цьому шляху. Але вам все-таки доведеться подолати бар'єр, про який, можливо, ви не подумали. А саме – мовний. Бізнес-англійська онлайн зробить ваш шлях до успіху коротшим. Знання професійної лексики та багатий словниковий запас дозволять почуватися більш впевнено на перемовинах із партнерами, клієнтами та співробітниками.

Зміст 

1. Чому важливо вивчати ділову англійську онлайн?

2. Бізнес-англійська онлайн: особливості ділового спілкування з іноземцями

3. Бізнес-англійська онлайн: як проходять уроки?

4. Чому потрібно вчити англійську онлайн?

5. Як навчитися англійської мови онлайн?

6. Хто вчив англійську онлайн: відгуки

Середній рівень володіння англійською дозволяє знайти спільну мову з носіями в буденному житті. Можна без труднощів говорити про погоду, плани на вихідні та враження про прочитану англомовну статтю. Але якщо йдеться про бізнес, то тут уже все не так просто. Ваш співрозмовник зрозуміє, що ви маєте на увазі, але звучати ваші слова будуть непрофесійно. Стане зрозуміло, що вести з вами ділові перемовини про співпрацю не має сенсу.
 


Чому важливо вивчати ділову англійську онлайн?
 

Ділові перемовини з іноземцями – це ціла низка нюансів, норм і правил. Кожна нація має свої особливості, які необхідно враховувати. Книги та подорожі допоможуть вам ознайомитися з культурою кожної нації, а ось вести бізнес з іноземними партнерами ви навчитеся на курсах ділової англійської онлайн. Завдяки їм ви не тільки поповните свій словниковий запас для проведення перемовин і презентацій, а й поліпшите навички листування.

До курсу ділової англійської онлайн включено вивчення низки професійних слів, абревіатур і конструкцій для різних сфер діяльності:

  • фінанси;
  • маркетинг;
  • людські ресурси;
  • продажі тощо.

Самостійно розібратися у всіх тонкощах досить складно. За допомогою всіляких самовчителів ви, безумовно, підтягнете свої знання, але на це піде більше часу та сил. Швидше за все, самостійно ви вивчите лексику для спілкування на загальні теми бізнесу. Але необхідно також постійно дотягувати мову до величезної кількості різних професійних термінів – і уроки бізнес-англійської онлайн з викладачем дозволяють протягом декількох місяців вийти на високий рівень знань.


Бізнес-англійська онлайн: особливості ділового спілкування з іноземцями
 

Бізнес – це скоординовані дії безлічі людей, а ефективність цих дій прямо залежить від їхньої здатності налагоджувати взаємини одне з одним. Етика усного та письмового спілкування з іноземцями має свої особливості. Бізнес-комунікацію та взаємодію між діловими партнерами можна розділити на такі етапи:

  • знайомство;
  • вручення візитівок;
  • створення іміджу;
  • проведення ділових перемовин. 

Якщо порушити ті чи інші норми, ви ризикуєте своєю репутацією, а в бізнесі такі помилки можуть коштувати великих грошей і кар'єри. Щоб уникнути «міжкультурних» проблем і передбачати хід перемовин, необхідно мати певний рівень підготовки. Ви не зможете владнати можливі конфлікти й визначити стратегічні шляхи їх вирішення, якщо не озброєтеся професійною лексикою. Онлайн-курс ділової англійської підготує вас до будь-яких ситуацій. Хоч ділові перемовини передбачають особистий контакт, також важливо вміти спілкуватися професійно й у мережі. 

Іноземні партнери та інвестори часто орієнтуються на те, що і як було сказано під час розмови. Варто не тільки скласти приблизний план перемовин, але й уміти за допомогою усної англійської мови переключити увагу співрозмовників на вигідні аспекти вашої пропозиції. 

 

Бізнес-англійська онлайн

Знаючи лише базову англійську, ви напевно не зможете донести сенс свого звернення і справити хороше враження на іноземних партнерів
 

Тому важливо використовувати певні фрази особливого виду, які є характерними для тієї чи іншої діяльності. Бізнес-англійська онлайн передбачає вивчення:

  • базової граматики;
  • загальних бізнес-термінів;
  • термінів і фраз, пов'язаних безпосередньо з вашою професійною діяльністю. 

Пройшовши курс ділової англійської онлайн, ви навчитеся висловлюватися коротко та зрозуміло. Ваш рівень знань дозволить вам:

  • успішно консультувати клієнтів англійською мовою;
  • розмовляти з колегами діловою англійською онлайн;
  • проводити усні та телефонні перемовини з замовниками;
  • листуватися з іноземцями.

Під час вибору курсів ділової англійської онлайн подумайте про направлення для вивчення:

  • теми менеджменту й фінансів;
  • маркетинг;
  • управління тощо.

Ви з легкістю вивчите англійську, якщо правильно позначили орієнтири в навчанні.


Бізнес-англійська онлайн: як проходять уроки?
 

Англійська мова є однією з найбільш затребуваних у бізнес-середовищі, а тому існують певні правила комунікації, які передбачають використання ділової лексики та кліше для усного та письмового мовлення.

Спеціалізований курс ділової англійської онлайн передбачає використання навчальних матеріалів різного формату:

  • інтерактивні підручники та додатки;
  • аудіоуроки;
  • відеопрезентації. 

Свій рівень володіння іноземною мовою можна перевірити тільки на практиці. Тому уроки ділової англійської онлайн включають віртуальні розмовні заняття та спікінг клаби з носіями мови.

Залежно від складності та специфіки курсу, а також рівня підготовки студентів кількість практичних занять з ділової англійської онлайн може варіюватися.

Щоб навчання було ефективним, слід звертатися до лінгвістичних центрів або шкіл із відмінною репутацією. Важливо, щоб організація також мала авторські продукти для вивчення іноземної мови, які не тільки навчають лексики, граматики та фонетики, а й дають більш глибокі знання для того, щоб:

  • досягти успіху в кар'єрі;
  • розвивати свій робочий словниковий запас;
  • вільно та природно спілкуватися не тільки зі спікерами з Великобританії і США. 

У пошуках школи чи курсів ви можете орієнтуватися за відгуками. Репутація, професіоналізм, гнучкість цінової політики й клієнтоорієнтованість – одні з найважливіших факторів для клієнтів, які хочуть почати навчання. 

Якщо ви вчите онлайн бізнес-англійську колективно, викладач об'єднує всіх співробітників за допомогою скайпу та інших інструментів для дистанційної взаємодії. Онлайн бізнес-англійська – дуже зручний варіант навчання, якщо співробітники перебувають у різних містах країни або навіть світу.

Ділова англійська онлайн – найкраще рішення! Процес навчання приємний і ефективний завдяки роботі досвідчених і привітних викладачів. Перевагою співпраці з авторитетними школами іноземних мов у вашому місті є 100% гарантія якості. Ви можете планувати уроки онлайн бізнес-англійської за графіком, який запропонує репетитор або обрати інший час. До того ж, перше онлайн-заняття з ділової англійської є пробним, а тому безкоштовним. На ньому ви можете обговорити цілі, а викладач складе план навчання.


Чому потрібно вчити англійську онлайн?
 

2020 рік, незважаючи на всі його біди, допоміг швидко і суттєво поліпшити онлайн-освіту. Те, до чого у багатьох шкіл англійської роками не доходили руки, нарешті довелося втілювати в життя. І робити це якісніше за конкурентів.

Чому потрібно вчити англійську онлайн – на це у кожного свої причини, а ми нагадаємо про переваги дистанційного навчання.

  • Економія часу і грошей

Онлайн-заняття обходяться студентам дешевше, адже школа не витрачається на оренду приміщення. До того ж, не потрібно в це приміщення йти або їхати.

  • Простіше зосередитися

Дуже часто на заняттях викладач розбиває студентів на підгрупи або пари, в яких вони повинні обговорити певну тему. Коли близько десяти людей одночасно починають говорити в одній кімнаті, зосередитися на своїх думках важко. В онлайні ж студенти опиняються в окремих віртуальних кімнатах, де ніхто не перебиває.

  • Ефективне використання tech tools

Жива дошка, онлайн-тести, додатки, сервіси гейміфікації та не тільки роблять урок більш насиченим і цікавим. Такі способи подачі і засвоєння інформації поки що не набридли нам і допомагають краще запам'ятати матеріал.

 

Бізнес-англійська онлайн відчиняє двері в діловий світ - 3

Вчити англійську онлайн – це, в першу чергу, зручно


Як навчитися англійської мови онлайн?
 

Ось вам покрокова інструкція, як навчитися англійської мови онлайн: ставите перед собою мету навчання; вивчаєте пропозиції, читаєте відгуки про мовні школи; записуєтеся на пробний урок і проходите онлайн-курси. Пояснимо, чому важливий кожен крок.

  1. Мета вивчення англійської

Вона потрібна для того, щоб правильно підібрати формат і програму занять. Якщо англійська потрібна просто для роботи, підійдуть загальні курси бізнес-англійської. Якщо вам через три місяці потрібно в закордонне відрядження, то варто пройти інтенсивні курси ділової англійської. Якщо вам не вистачає знань термінології в певній сфері, обирайте профільні спецкурси.

  1. Рейтинги та відгуки про курси

Шкіл англійської дуже багато, а дистанційне навчання не прив'язує вас до місця і ще більше розширює вибір. Не записуйтеся на перші курси, які ви побачили в рекламі або видачі пошуковика. На спеціальних сайтах, таких як Englisher, є рейтинги найкращих мовних шкіл, складені за відгуками в соцмережах і Google. Там же можна знайти опис курсів та враження студентів про навчання, викладачів, адміністраторів і т.д.

  1. Пробне заняття

Тестовий урок, як правило, безкоштовний. На ньому ви ознайомитеся з інтерактивним підручником, зрозумієте структуру типового заняття, дізнаєтеся, чи підходить вам викладач і методика. І взагалі подивіться, як це – вчитися онлайн. 90 хвилин заняття вам вистачить, щоб прийняти рішення про продовження навчання.


Хто вчив англійську онлайн: відгуки
 

Відгуки – ваш вірний помічник під час пошуку школи англійської. Читайте відгуки в Google і на сторінках шкіл в соцмережах перш ніж записуватися на пробне заняття, щоб заощадити час. Звертайте увагу на такі моменти:

  • характеристика викладача, його компетентність і взаємодія зі студентами;
  • особливості методів і програми навчання;
  • навчальні матеріали – сучасні авторські книги або неактуальні підручники;
  • гнучкість школи в плані графіка, відпрацювання занять, оплати.

Подивимося, які відгуки залишили ті, хто вивчав англійську мову онлайн в Yappi Business English School.

  1. «Доступно, легко, результативно. Я нарешті заговорила!!! Дякую викладачу та нашій чудовій групі. Займалися online, але стали справжньою real team». (Олександра)

  2. «Чудові курси. Добре підібраний матеріал, відпрацювання і додаткові спікінг клаби – приємний додатковий бонус. Уроки проходять динамічно, також радує електронний кабінет. Раджу». (Анастасія)

  3. «Виявляється, вивчати англійську онлайн так само ефективно, як і в офісі. Досить продумані уроки онлайн. Я задоволений». (Олександр)

Досягайте швидких результатів із професійними курсами бізнес-англійської онлайн. Готуйтеся до досягнення своїх цілей уже сьогодні.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.