Бізнес

1791

17.05.2021

Як швидко вивчити англійську для роботи: 3 поради

Щоб пройти один мовний рівень, студенту зазвичай потрібно від трьох до дев'яти місяців. Але що робити, якщо необхідно швидко вивчити англійську для роботи? Особливо якщо ви шукаєте роботу в міжнародній компанії, плануєте відрядження або будете виступати на важливій презентації. Регулярність, правильно підібрана програма та велике бажання вивчити бізнес-англійську допоможуть швидше просунутися в навчанні та зробити вивчення мови своєю звичкою. 

Студенти наших курсів англійської для бізнесу знають: щоб швидко вивчити мову, необхідно не тільки відвідувати заняття та робити домашні завдання, а й займатися самостійно між уроками. Раніше ми ділилися фразами, які знадобляться тим, хто вчить бізнес-англійську, а сьогодні поділимося лайфхаками для швидкого вивчення мови.


Як швидко вивчити бізнес-англійську?  
 

Одразу хочемо попередити: немає чудесного методу, який допоможе за три дні вивчити мову, але є дієві способи, які допоможуть швидше просуватися в навчанні або підготуватися до важливого заходу на роботі. Регулярність, практика читання та аудіювання, занурення в мовне середовище – розповідаємо, як вчити англійську щодня та не зненавидіти її. Швидко вивчити бізнес-англійську допоможе правильно вибудувана програма навчання. 

1. Визначте фронт робіт

Визначте свою мету, слабкі моменти, на які варто звернути увагу, які навички у вас розвинені найменше. Якщо ви готуєтеся до певної події, то зробіть акцент на темах і навичках, які вам можуть знадобитися. Наприклад, якщо ви готуєтеся до співбесіди в разі прийому на роботу, то важливо прокачати свій словниковий запас профільною лексикою та загальними фразами для створення бажаного враження про себе, потренувати діалоги й аудіювання.

 

Як швидко вивчити англійську для роботи: поради новачкам - 2

Чітке дотримання мети допоможе швидко вивчити іноземну для роботи незважаючи на ваш рівень і зайнятість
 

2. Складіть розклад і навчальний план

Систематизований підхід у вивченні англійської для бізнесу допоможе спланувати для себе оптимальне навантаження, вчитися різноманітно та з задоволенням. Займатися не обов'язково по кільканадцять годин на день, головне робити це регулярно. Приділяйте вивченню мови вільний час. Наприклад, слухайте подкасти дорогою на роботу або під час пробіжки, виділіть 10-15 хвилин на день під час перерви, щоб пройти урок з граматики або лексики. 

3. Зануртесь у мовне середовище

Найпростіший спосіб швидко вивчити мову – оточити себе англійською та зробити її вивчення звичкою. Вчити англійську для роботи можна не тільки за допомогою спеціалізованих підручників, а й різних профільних матеріалів: новинних порталів, блогів, книг, подкастів, шоу та навіть соціальних мереж. Щоб поліпшити аудіювання, слухайте подкасти та дивіться англомовні відео на YouTube. Про фільми й серіали англійською написано вже багато, повторимося ще раз. Це можливість провести час цікаво та з користю для іноземної. Не хочете дивитися художнє кіно, дивіться тематичне, пов'язане з вашою сферою діяльності, записи виступів і тренінгів від провідних професіоналів і бізнесменів. Так ви зможете поповнити словниковий запас і дізнатися щось нове про бізнес. 

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.