Бізнес

6763

12.07.2021

Як і де можна читати книги англійською онлайн

Якщо ви бажаєте покращити розмовну англійську онлайн, радимо записатися на професійний курс. Викладач пояснить граматику, дасть багато нової лексики, поставить правильну вимову. Однак мовні курси – далеко не єдиний спосіб поліпшення розмовних навичок. Вчити слова й цілі фрази, запам'ятовувати, як правильно будуються речення, можна за допомогою читання. Підказки, як і де знайти найкращі книги для цієї мети, заховані в цій статті.


Де можна читати книги англійською онлайн?
 

Ви можете знайти тисячі книг англійською мовою у вільному доступі. Але якщо ви поки погано володієте мовою, радимо скористатися мобільним додатком Smart Book. З його допомогою ви зможете одразу перекладати незнайомі слова в тексті, а також бачити їх транскрипцію для правильної вимови. Така практика допоможе перевірити рівень володіння англійською мовою онлайн і визначити напрями для розвитку.

Паралельно з читанням рекомендується практикувати розмовну англійську онлайн з друзями з інших країн або на розмовних клубах з професійним модератором, а також обов'язково приділяти час заняттям з викладачем. На щастя, технології дозволяють вчитися онлайн максимально продуктивно.


Як поліпшити розмовну англійську онлайн?
 

Онлайн ви можете слухати улюблену музику і підспівувати виконавцю, тим самим покращуючи вимову, або аналогічно робити з фільмами, повторюючи фрази за героями. Радимо заводити знайомства з людьми з інших країн, щоб спілкуватися з ними текстовими та голосовими повідомленнями. Також скористайтеся такими підказками.

1. Вивчайте скоромовки

Скоромовки – найкращий спосіб розвинути дикцію, особливо коли йдеться про англійську мову. Знаходьте в інтернеті записи скоромовок і повторюйте за диктором. Не лінуйтеся робити це десятки разів.

2. Читайте і слухайте одночасно

Покращувати рівень англійської мови та навички розмовної мови можна, якщо одночасно слухати аудіокниги і читати текст англійською онлайн. Подібна практика допомагає краще запам'ятовувати вимову слів.

 

Як і де можна читати книги англійською онлайн - 2

Додавайте до читання книг аудіосупровід
 

3. Повторюйте фрази за спікером

Слухаючи аудіокнигу, можете ставити запис на паузу, щоб повторити за диктором вимовлене речення. Щоб робити менше помилок, тримайте перед очима текст книги.


Як перевірити рівень володіння англійською мовою онлайн?
 

Для цієї мети зверніться до будь-якої школи англійської мови. Перш ніж прийняти нового студента, більшість мовних шкіл дає їм короткий тест (письмова плюс усна перевірка). Він дозволяє визначити рівень володіння мовою і підібрати для людини найбільш підходящу групу. Пройти тест на рівень володіння англійською мовою можна в мовній школі Yappi.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.