Бізнес

2517

20.05.2020

Як англійська з носієм онлайн допомагає в боротьбі з акцентом

Коли ми вивчали англійську в школі, нам не ставили вимову й не розповідали, як позбутися акценту. Доводиться надолужувати згаяне зараз. Ті, хто проходить практику англійської мови з носієм онлайн, завжди просять приділити особливу увагу вимові.

Наголос, інтонація, вимова складних для нас звуків – усе це важко опрацювати самостійно. Але можна вивчати англійську мову онлайн із носієм і вже через деякий час заговорити з гарним англійським чи американським акцентом, який точно вразить ваших іноземних партнерів або інвесторів.
 

Практика англійської мови з носієм онлайн і боротьба з акцентом

У разі вивчення англійської онлайн з носієм мови багато студентів спрямовують усі свої сили на боротьбу з акцентом. Чи потрібно це?
 

Акцент – це манера вимови слів, яка належить певній людині. Говорити без будь-якого акценту неможливо, він є у всіх і це нормально. Але іноді акцент настільки сильний, що заважає співрозмовнику зрозуміти сенс ваших слів. Тоді вже варто поміркувати про те, щоб «приглушити» свій східноєвропейський акцент і попрацювати над своїм звучанням під час практики англійської мови з носієм онлайн.

Вимова особливо важлива для ділових людей. Під час презентацій та перемовин важливо залишити про себе та свою компанію гарне враження, ясно та чітко донести потрібну інформацію.


Як позбутися акценту, вивчаючи англійську онлайн із носієм мови?
 

Займаючись онлайн-практикою англійської мови з носієм, пам'ятайте, що багато в чому саме у вимові – шарм англійської мови. Обов'язково докладіть зусиль і скористайтеся порадами, які допоможуть позбутися акценту, що ріже слух, раз і назавжди.


 
  1. Під час вивчення англійської онлайн з носієм мови складіть список голосних і приголосних звуків з інтонаційними паттернами, які викликають у вас найбільші труднощі у вимові. Їм необхідно приділяти максимальну увагу.
     
  2. Будьте готові до того, що вимову деяких звуків доведеться переучувати. Необхідно буде попрацювати над артикуляцією. Для того, щоб процес боротьби з акцентом йшов швидше, ви можете додатково займатися перед дзеркалом.
     
  3. Вивчати англійську з носієм мови онлайн варто регулярно, двічі-тричі на тиждень. Постійне живе спілкування також можна доповнювати прослуховуванням улюблених пісень англійською. Не соромтеся підспівувати.
     
  4. Звертайте увагу на інтонацію під час вивчення англійської з носієм мови онлайн. Ознайомтеся з варіаціями та правилами, коли вона знижується і підвищується. Вивчаючи нові слова, одразу запам'ятовуйте правильний наголос.


Найкращий спосіб отримати необхідний акцент і натренувати свою вимову для комфортного спілкування з іноземцями – це життя в мовному середовищі. А вивчення англійської онлайн з носієм мови – саме той найбільш простий і доступний варіант, як зануритися в англомовне середовище не виходячи з дому.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.