Лексика

2316

21.09.2020

Вивчення англійської мови онлайн: fashion is my profession

Англійська онлайн – це не тільки зручний формат, але і тренд. У прогресивних людей на жодну мить не виникне сумнівів у тому, що курси англійської online настільки ж ефективні, як і заняття в мовних школах. Вони багато в чому випереджають звичні уроки. Тому у вивченні англійської мови онлайн - формат знаходить усе більше прихильників. Особливо серед зайнятих людей, таких як представники індустрії моди й дизайну. 

Мода – це та сфера, де знання англійської мови не просто вітається, воно необхідне. Крім того, важливо не тільки вміти говорити, а робити це правильно, щоб у ваших колег і співрозмовників сформувалося приємне враження про вас. Вивчення англійської мови онлайн будується саме на сучасній лексиці, обходячи застарілі конструкції та фрази. Адже, як і у світі моди, в будь-якій іноземній мові деякі слова втрачають свою актуальність. Щоб дізнатися про останні мовні тренди й звучати, як нейтів спікер, запишіться на online - курси англійської. 
 

Вивчення англійської мови онлайн – fashion is my profession

Вивчення англійської мови онлайн займає перші позиції як найбільш зручний, ефективний і актуальний навчальний формат
 

Якщо ви працюєте в сфері моди, то будете згодні з тим, що ключ до успіху – це оригінальність і самобутність. І вам у жодному разі не можна виглядати або звучати банально. Ваш словниковий запас має бути настільки ж багатий, як і ваша прекрасна personality. Тому одна з головних задач online - курсів англійської – це різноманітність і збагачення вашого словника не тільки специфічними бізнес-поняттями, а й актуальними фразами. Також ви навчитеся грамотно їх використовувати, звучати свіжо та сучасно. 

У процесі вивчення англійської мови онлайн не просто запам'ятовуйте окремі слова та ідіоми, а складайте з ними речення, використовуйте в діалогах, практикуйтесь у форматі рольових ігор. Крім того, намагайтеся до щойно вивчених слів добирати синоніми. Наприклад, до слова popular за змістом і контекстом підходять: 

  • contemporary;
  • current;
  • latest;
  • modern. 
     


На online - курсах англійської ви навчитеся гарно висловлювати свою думку, описувати речі, використовуючи актуальні словосполучення та мовні звороти, а не побиті фрази. 

Те ж стосується і дієслів. Знайти синоніми до прикметників дещо простіше, адже, як правило, одне слово може мати кілька схожих значень. Із дієсловами справи дещо інші, адже в мовну конструкцію входять не тільки дієслова, а й прийменники та іменники. Тому дуже важливо запам'ятати їх, не переставляти слова місцями та не плутати прийменники. Наведемо як приклад декілька варіацій фрази «стати модним», а саме – become fashionable

  • be in fashion; 
  • come into fashion; 
  • set fashions; 
  • start fashions; 
  • keep up with fashion; 
  • follow fashions;
  • wear fashions. 

На online - курсах англійської ви зможете вивчити ще більше різноманітних мовних конструкцій, фраз, висловів та ідіом.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.