Бізнес

3176

14.04.2021

Чи можна вивчити ділову англійську онлайн?

Вивчення англійської онлайн – це чудова нагода вдосконалити всі свої знання без прив’язки до будь-якого місця. Тільки в разі постійної практики з викладачами можна перейти на новий рівень володіння англійською.

Зміст

1. Як вивчити англійську онлайн?

2. Кому підходить вивчення ділової англійської онлайн?

3. Чи можна вивчити англійську онлайн?

4. Особливості вивчення професійної англійської дистанційно

5. Як проходять курси іноземної в онлайн-режимі?

6. Як правильно вчити англійську онлайн?

Отже, уявімо, що у вас виникла необхідність швидко вивчити ділову англійську, але розклад близько розташованих шкіл не завжди підходить, а до шкіл, які знаходяться на околиці міста, не зовсім зручно діставатися. У цьому випадку зверніть увагу на онлайн-курси англійської для фахівців різних областей. Це прекрасна альтернатива звичному навчанню.


Як вивчити англійську онлайн?
 

Процес вивчення англійської онлайн відрізняється від офлайн-формату тільки тим, що ви займаєтеся вдома, а не в офісі мовної школи. В іншому все ідентично: ви записуєтеся на відповідні курси, відвідуєте заняття від двох разів на тиждень і для кращого ефекту практикуєтеся самостійно.

  1. Оберіть вид курсів

Щоб вивчити англійську онлайн, визначте спеціалізацію та вид курсів залежно від вашої мети:

  • якщо потрібно швидко освіжити знання – обирайте інтенсивний онлайн-курс;
  • якщо хочете навчитися вести робоче листування англійською – шукайте спецкурс із business correspondence і т.д.
  1. Займайтеся регулярно

Оптимальна кількість занять – два-три на тиждень. Якщо ходити на англійську через день, ви не будете забувати матеріал і втомлюватися. Намагайтеся не пропускати заняття або в разі пропуску відпрацьовувати їх з викладачем.

  1. Виконуйте домашні завдання

Онлайн-школи не навантажують студентів об'ємними завданнями і творами. Вам буде пропонуватися пара вправ на інтерактивній платформі та/або короткий тест на закріплення щойно пройденого матеріалу.
 

Чи можна вивчити ділову англійську онлайн? - 2

Онлайн-курси англійської – хороший вибір у разі високого завантаження


Кому підходить вивчення ділової англійської онлайн?
 

Life is not all about studying. But if you can’t even conquer this little part of life, then what else can you possibly do?

Онлайн-англійська для фахівців необхідна, перш за все, тим, хто хоче швидко здолати свій мовний бар'єр, всім, хто втомився від вивчення сухої граматики та нудних правил, а також вузьких спеціалістів, які хочуть підтримувати свій рівень англійської мови.

Нецікаві та старі підручники, неактуальні методики навчання, а також теми, які ніколи не стануть у пригоді в реальному житті, вже давно залишилися в минулому. Сьогодні використовуються тільки авторські методики з високою ефективністю навчання, які гарантують результат. Навчання в дистанційному режимі не тільки допоможе отримати нові знання, а й пробудить інтерес до мови.


Чи можна вивчити англійську онлайн?
 

Можна. І це буде навіть простіше, ніж на очних курсах:

  • дистанційне навчання зберігає ваш час;
  • з'являється все більше інструментів для практики під час онлайн-уроку;
  • заняття через Zoom більш комфортні, ніж традиційне групове навчання.
     

Чи можна вивчити ділову англійську онлайн? - 3

Чи можна вивчити англійську онлайн? Так, запишіться на дистанційний курс

У разі онлайн-навчання чимало відмовок на кшталт «немає часу» втрачають свою силу. Такі заняття можна відвідувати одразу після роботи або навчання, рано вранці або під час обідньої перерви.

Школи активно впроваджують сучасні tech tools в онлайн-уроки. Для пояснення правил граматики використовується жива дошка, сервіси гейміфікації та додатки допомагають вчити лексику, а діалоги та групові дискусії у віртуальних кімнатах добре розвивають розмовні навички.

Онлайн-заняття зберігають не тільки час, а й нерви. Ви можете відкрити електронний словник і потрібні таблиці, з якими ви будете почуватися впевненіше, або заздалегідь підготуватися до уроку за онлайн-підручником.


Особливості дистанційного вивчення професійної англійської онлайн
 

Спеціалізовані курси англійської онлайн – це не просто данина сучасній моді, а комфортний і доступний всім охочим спосіб поліпшити свої мовні здібності. Онлайн-англійська підходить представникам всіх можливих професій незалежно від віку учня. Вона особливо актуальна для бізнесменів і людей з обмеженою рухливістю. Усе, що необхідно для комфортного вивчення, вже є в інтернеті.

  • Займаючись професійною англійською онлайн, ви можете обрати свій власний темп вивчення, скористатися можливістю повертатися до вже пройденого матеріалу за необхідності, а також особисто звертатися до викладача.
     
  • Онлайн-англійська передбачає індивідуальну програму. Кожен курс ділової іноземної мови складається з набору модулів, які створюються відповідно до сфер діяльності й конкретних цілей студентів.
     
  • У кожного учня на онлайн-курсах англійської є персональний методист, який контролює успішність, а також коригує програму вивчення в разі необхідності.
     
  • Вчити професійну англійську онлайн весело. Усі викладачі – досвідчені професіонали, які вміють проводити інтерактивні уроки та не дають нудьгувати жодному учневі. 
     
  • Вивчення онлайн-англійської складається з декількох навчальних модулів. Успішне проходження кожного з них завершується невеликим тестом, саме він і підтверджує наявність Усіх необхідних навичок.
     
  • Курси онлайн-англійської – це спосіб отримувати знання в зручний для вас час. Займатися можна в заторах, у громадському транспорті, на відпочинку, на дачі, а також у комфортній домашній обстановці. Немає необхідності перейматися, що ви спізнюєтеся на заняття, або що взагалі воно може прогоріти через форс-мажор.
     
  • Вартість навчання англійської онлайн доступна всім охочим, на відміну від багатьох звичайних курсів у мовних школах.

Професійні педагоги, індивідуальний підхід, а також стовідсоткова увага викладача робить цей спосіб вивчення максимально ефективним і швидким.


Як проходять курси іноземної в онлайн-режимі?
 

  1. На заняттях проходить моделювання різних робочих ситуацій. У процесі рольових ігор та дискусій учням вдається поспілкуватися з викладачем, розігрувати різні життєві ситуації, які зустрічаються в певній сфері діяльності.
     
  2. На кожному уроці онлайн-англійської студенти багато розмовляють на теми, що їх цікавлять і потрібні в роботі.
     
  3. У процесі навчання на онлайн-курсах англійської ви не будете занурені в рутину. Всі завдання спрямовані на те, щоб учні вільно та швидко розмовляли іноземною.

На сьогоднішній день популярні онлайн-курси англійської можуть надавати навчання за допомогою декількох варіантів.

  • Вивчення онлайн-англійської мови за допомогою вебінарів і конференцій. Досить багато шкіл, які працюють через вебінари, надають свої послуги за принципом, коли один говорить, а всі інші його слухають. За необхідності слухачі можуть ставити свої запитання в наданому чаті. Але такий спосіб навчання не дозволить розвинути навички говоріння та подолати мовний бар'єр.
     
  • Онлайн-англійська, де процес навчання проходить інтерактивно з використанням різних відеочатів і спеціальних програм для відеоконференцій. На таких пізнавальних уроках можна поліпшити якість своєї вимови, збільшити швидкість читання, навчитися грамотно писати англійською мовою, а також побороти мовний бар'єр і страх спілкування з іноземцями. На подібних онлайн-курсах англійської можна вчити іноземну мову з використанням додаткових матеріалів. Це можуть бути аудіоуроки, а також англомовні фільми, подкасти, електронні книги та журнали.


Як правильно вчити англійську онлайн?
 

Ідеальна формула – регулярні заняття на онлайн-курсах плюс додаткова практика англійської поза уроками. Наприклад, розмовні клуби по вихідних, щоденні вправи в додатках із вивчення мови (Duolingo, Quizlet, Kahoot) або перегляд фільмів, серіалів, ток-шоу виключно англійською (з оригінальними субтитрами або ще краще – без них).

  1. Обирайте курси з інтерактивною навчальною платформою

Щоб не ламати собі голову над тим, як правильно вчити англійську онлайн, запишіться на курси з досвідом дистанційного викладання, навчальною онлайн-платформою та зручним додатком, а також «живим» підручником, який постійно оновлюється й актуалізується.

  1. Вивчайте англійську за методом flipped classroom

Найефективніша модель онлайн-навчання – «перевернуті класи». Перед заняттям у якості домашнього завдання ви знайомитеся з граматичними правилами та новою лексикою, а на уроці відпрацьовуєте матеріал на практиці. Так його набагато легше зрозуміти й запам'ятати. Замість прослуховування лекцій, на таких заняттях ви будете дуже багато говорити, в тому числі в парах і групах.

Наостанок зауважимо, що саме від вибору методики викладання буде залежати швидкість вивчення іноземної мови.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.