Бізнес

2253

30.01.2020

Топ сайтів для вивчення англійської для медиків

Робота лікаря хоч і престижна, але, на жаль, мало фінансується в нашій країні. А щоб претендувати на посаду в сучасній приватній клініці або за кордоном, не достатньо тільки лікарської практики. Кандидат повинен впевнено володіти медичною англійською, знаючи й апелюючи всіма термінами та поняттями іноземною мовою. Для цього потрібно розширювати свій словниковий запас, читати тематичну літературу, дивитися освітні відео, їздити на семінари. Ми підготували список сайтів, які допоможуть вам освоїти або підтягти англійську мову для лікарів.
 

Топ сайтів для вивчення англійської для медиків

Вивчити англійську для медиків можна самостійно завдяки інтернет-ресурсам


Де вчити англійську для медиків?
 

Вивчаючи англійську мову для медиків, ви можете користуватися наведеними нижче джерелами.

  • Uptodate.com – збірка медичної інформації. На сайті представлені дані про хвороби, всі доступні методи діагностики та лікування, препарати й ліки. Є найбільшим і максимально зручно організованим ресурсом в англомовному просторі. Ви можете читати і як пацієнт, і як лікар. Джерело дозволить вам сприймати наукову інформацію легко та вільно.
     
  • MedlinePlus – сайт ведеться експертами у сфері науки й медицини. Усе про хвороби, симптоми, методи лікування доступною мовою. Те, що потрібно на початковому етапі освоєння мови.
     
  • NHS Choices – усе про хвороби та їх актуальність. В алфавітному порядку зібрані всі хвороби, які можна зустріти. Більше уваги приділяється проблемам серцевої системи.
     
  • Mayo Clinic – про що говорять певні симптоми. Сайт дозволить розширити словниковий запас, щоб краще розуміти пацієнтів на прийомі. Адже один і той же симптом кожна людина може описати по-своєму. Тому потрібно вміти розуміти кожен епітет і дієслово в англійській мові для лікарів.
     
  • Family Doctor – сайт для сімейних лікарів і педіатрів. Дізнаєтеся, як правильно вибирати страховку, вести пацієнтів. Особливо актуально, якщо ви плануєте переїхати до США.
     
  • Drugs.com – сайт про лікарські препарати. Поглиблюйте свої знання у фармацевтиці, призначайте правильні дози, розраховуйте препарати іноземною мовою. Це дозволить вам без проблем влитися в іноземне середовище за необхідності.
     
  • Healthline – чудовий сайт для практики. Статті викладені в науковому стилі, що дозволить заглибитися в формальне середовище. Наукові роботи – ефективне джерело для черпання нових знань.
     
  • CDC – з інфекційними захворюваннями завжди потрібно бути напоготові. На сайті тільки актуальна інформація про нові штампи вірусів, методи лікування, швидкість їх поширення та локалізації.

Під час вивчення англійської мови для медиків найголовніше – з самого початку не боятися великих обсягів нової та незнайомій інформації. Просто записуйте в словник незнайомі слова, запам'ятовуйте їх. Через деякий час вас уже не будуть лякати рідкісні назви захворювань або невідомі препарати.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.