Лексика

2485

12.08.2020

Розмовну англійську можна вчити онлайн за серіалами

Напевно ви чули про те, що можна добре підтягнути розмовну англійську онлайн завдяки перегляду британських і американських телевізійних шоу. На це здатні не тільки генії, потрібно просто докласти трохи зусиль – відірватися від субтитрів, переглядати незрозумілі фрагменти й не лінуватися шукати незнайомі слова та фрази. Простий перегляд серіалу допоможе вам опанувати все – від найновішого сленгу до бажаного акценту. 

Вчити розмовну англійську онлайн можна нетрадиційними способами. При цьому ви будете бути занурені в мовне середовище просто у себе вдома. На онлайн - курсах розмовної англійської ви постійно будете переглядати різноманітний матеріал – короткі відео, телепередачі, новинні репортажі. І серіали в тому числі.

Вам цікава юриспруденція? Тоді більше читайте, слухайте і дивіться матеріали з цієї теми. Якщо сконцентруватися на запам'ятовуванні нових слів і конструкцій, незабаром ви заговорите, як успішний і нахабний адвокат. 

Щоб говорити іноземною мовою, як рідною, слід вчити розмовну англійську в онлайн - форматі дуже уважно. Слідкуйте за жестами та виразом обличчя носіїв мови, які також грають велику роль у розмові. Ось ще кілька порад:

  • не відволікайтеся під час перегляду;
  • зупиняйте відео і записуйте нові слова та фрази;
  • намагайтеся вимовляти складні слова вголос. 
     

Розмовну англійську можна вчити онлайн за серіалами

Перегляд англомовних шоу на додаток до онлайн - курсів розмовної англійської – прекрасний спосіб підвищити свої розмовні навички 
 

Зараз серіалів так багато, що ви зможете навіть вчити складну професійну лексику завдяки їм. Наприклад, з появою серіалу Suits вчити розмовну англійську онлайн стало цікавіше. Ви можете не тільки поповнити словниковий запас, а й розібратися в правовій системі США. Цей серіал настільки популярний, що в інтернеті є велике зібрання фраз і слів мало не з кожного епізоду. Добірки лексики ви можете знайти на сайті Quizlet

Чому в серіалу так багато шанувальників? Кожна серія занурює вас у світ юридичних драм. На онлайн - курсах розмовної англійської ви можете детально розібрати лексику на тему юриспруденції. Ось кілька прикладів із серіалу Suits:

  • affidavit – письмова або друкована заява, зроблена під присягою; 
  • class action – судовий процес, коли один або кілька членів великої групи подають позов від імені групи;
  • fruit from the poison tree – термін, використовуваний для опису доказів, які отримані незаконним шляхом і, отже, не можуть бути використані в суді;
  • indictment – офіційне обвинувачення у справі, яке завершує досудове слідство.

Дивіться американські та британські серіали, частіше бувайте в місцях, де багато англійських туристів, і, звичайно ж, відвідуйте заняття на курсах розмовної англійської онлайн. 

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.