Бізнес

1474

15.05.2020

Перспективи навчання англійської онлайн

У якій сфері бізнесу не розвивалася б компанія, вихід на міжнародний рівень – мрія більшості керівників. Саме тому багато хто організовує для своїх співробітників корпоративні заняття та прагне до того, щоб навіть в умовах карантину вони продовжували вивчати ділову англійську онлайн. Поліпшення мовних навичок дійсно відіграє важливу роль у подальшому розвитку компанії, але існують й інші приводи для навчання англійської онлайн.

  1. Згуртування колективу. Побудова взаємин між співробітниками – складний і тонкий процес. Незважаючи на те, що всі вони працюють на благо компанії, дуже часто рівень їхньої згуртованості та спілкування залишає бажати кращого. Особливо в ці непрості часи, тому онлайн - школа англійської мови – це прекрасний спосіб нагадати співробітникам, що вони не самотні й що б не відбувалося – у них все ще є спільна мета.
     
  2. Різноманітність трудових буднів. Зараз як ніколи просто необхідно видихнути й відволіктися від неприємних думок. Навчання англійської онлайн дозволяє сфокусуватися на нових словах, фразах, правилах і конструкціях, витіснити з мозку тривоги та побоювання за майбутнє. Організовуючи такі заняття, керівники піклуються про моральний стан співробітників, що в рази підвищує шанси на те, що після карантину до офісу повернеться здоровий, бадьорий і готовий до будь-яких труднощів колектив.


Незважаючи на безперечні переваги, не можна не зрозуміти керівників, які з недовірою ставляться до онлайн - шкіл англійської мови. На жаль, потрібно визнати той факт, що часом корпоративні заняття не виправдовують очікувань. Але найчастіше це не пов'язано з некомпетентністю викладачів. Як правило, причини криються у відношенні самих співробітників до формату онлайн - навчання англійської. Адже, як показує практика, більшість співробітників відноситься до мовних занять, як до того, що вони змушені робити, тому відвідують їх не через велике бажання. І якщо до карантину по закінченню чергового уроку вони з почуттям виконаного обов'язку спокійнісінько йшли додому відпочивати, то тепер є великий ризик, що онлайн - школа англійської мови буде їх тільки дратувати. Адже дім – це місце, де люди скидають з себе тягар важкого робочого дня та можуть забути про офісні проблеми, форс-мажори, непростих клієнтів тощо. Тому дуже важливо правильно налаштувати співробітників на онлайн - навчання англійської та організувати заняття так, щоб вони змогли відпочити, повеселитися й отримати необхідну емоційну розрядку.
 

Навчання англійської онлайн – перспективний внесок

Уроки мають проходити весело та невимушено, тоді онлайн - школа англійської мови не буде асоціюватися з роботою
 

  1. Зручний графік. Онлайн - школа англійської мови може індивідуально забезпечити комфортний час і тривалість занять. Не варто ставити урок одразу після закінчення робочого (нехай і дистанційно) дня.
     
  2. Невимушена обстановка. У період карантину спробуйте новий формат уроків – якщо раніше основний акцент ставився на теорію, то зараз є шанс присвятити час практиці. Організовуйте спільні перегляди фільмів, спікінг клаби, ставте рольові сценки з діалогами.
     
  3. Заохочення. Не забувайте радувати своїх співробітників, нехай кожен урок приносить їм якийсь приємний бонус. Наприклад, можливість на годину пізніше почати роботу або раніше піти.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.