Бізнес

2370

09.06.2020

Online - курси англійської мови: корисні додатки

Ми звикли використовувати наші смартфони для всього на світі: спілкування з друзями, роботи, розваг, саморозвитку. Сучасний ринок різних додатків, які допомагають отримати максимум користі з часу, проведеного перед маленьким екраном, – безмежний. Наприклад, за допомогою них можна пройти або доповнити онлайн - курс англійської мови для бізнес-сфери. Бізнес-англійська онлайн – це навчання в будь-який час і в будь-якому зручному місці, яке дасть можливість просунутися кар'єрними сходами.


Курси англійської онлайн у Києві: бізнес-напрям
 

Далеко не кожні курси англійської в Києві пропонують послуги навчання іноземної мови для бізнесу. А такі знання необхідні для корпоративного спілкування та співпраці з іноземними партнерами, інвесторами тощо. Варто вивчити правила та функціональну лексику для ділового листування, оформлення різних документів, де необхідно дотримуватися чіткої структури. Курси англійської онлайн у Києві допоможуть навчитися складати та перекладати документацію, а також краще орієнтуватися під час усного ділового спілкування.
 

Курси англійської онлайн у Києві: бізнес-напрямок

Додатки для вивчення лексики – популярний вибір тих, хто навчається на онлайн - курсах англійської в Києві


Online - курси англійської мови: як прискорити вивчення лексики?
 

Проходячи курси англійської онлайн у Києві, ви можете значно прискорити й полегшити процес навчання за допомогою доступних додатків.

1. Busuu

Хороший інструмент для вивчення та практики англійської лексики. Ви можете обрати курс, який вам підходить: бізнес-англійська, загальна іноземна, лексика для подорожей тощо. Далі у вас є можливість скласти індивідуальний план навчання і вдосконалювати свою англійську за допомогою безлічі вправ і тренажерів. Додаток допомагає не тільки навчитися сприймати мову на слух, а й працювати над вимовою – ви будете отримувати зворотний зв'язок від носіїв мови.

2. Lingualeo

Ця програма може бути як доповненням до основних онлайн - курсів англійської в Києві, так і окремою мовною практикою. Тут представлена велика кількість вправ на запам'ятовування і відпрацювання лексики за темами, які вас цікавлять. Крім слів, можна також підтягнути граматику.

3. FluentU

За допомогою цього додатку можна вивчати мову за відео. Відвідуючи курси англійської мови online, ви можете підтримувати свій рівень і відпочивати одночасно. Дивіться англомовні кліпи, телепередачі, розважальні або освітні відео. За алгоритмом вам будуть пропонуватися матеріали, що відповідають вашому рівню та прогресу.

4. Duolingo

Зручний персоналізований додаток, який підлаштовується під ваші потреби, чи то відпочинок і розваги, чи то підготовка до співбесіди в міжнародну компанію. Програма стане прекрасним помічником учнів на курсах англійської мови online, допоможе поповнити словниковий запас без страху зрозуміти й завчити щось неправильно.

5. The New York Times

Додаток від найвідомішої американської газети стане незамінним помічником для тих, хто проходить курси англійської мови online. Тут можна вивчити ділову лексику за новинами, великими статтями, авторськими матеріалами, подкастами й відеороликами – обирайте зручний для себе формат. Правда, підійде такий спосіб практики англійської вже для тих, хто опанував мову на середньому рівні.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.