Лексика

2045

17.08.2020

Онлайн - заняття з англійської мови: ділова зустріч

Коли ви тільки починаєте вивчати бізнес - англійську онлайн, то можете боятися говорити з носіями мови. Але діватися немає куди, адже мова потрібна вам для роботи. І найкраще, що ви можете зробити, це не тільки регулярно відвідувати онлайн - заняття з англійської мови, а й заздалегідь готуватися до ділових зустрічей іноземною. У цій статті ми зібрали для вас приклади англійських фраз і корисні поради. 

Навіть якщо у вас немає страху публічних виступів, ви володієте прекрасними ораторськими здібностями і вам комфортно говорити рідною мовою, може бути важко висловити свої думки або провести успішну зустріч англійською. Завдяки онлайн - школі вивчення англійської мовна стіна між вами та партнерами впаде. Уже через кілька занять ви будете підготовлені до найбільш частих робочих ситуацій. 
 

Онлайн - заняття з англійської мови: фрази для ділової зустрічі

Заняття допоможуть вам проводити успішні зустрічі з носіями мови без стресу
 

Спочатку на онлайн - заняттях з англійської мови ви вивчите декілька часто використовуваних англійських фраз для self introduction. Щоб представитися всім присутнім на зустрічі, назвіть своє ім'я, посаду в компанії та перелічіть свої обов'язки:

  • My name is ..., and I am Chief Financial Officer here. 
  • First of all, a little bit about my background. I am the Chief marketing officer, and I have been with the company for seven years. 
  • To introduce myself, my name is … and I am the Senior Manager. 
  • By way of an introduction, my name is … and I am Chief Accounting Officer.

В онлайн - школі вивчення англійської ви також дізнаєтеся про фрази, яких слід уникати. У результаті ви будете впевнено керувати діловою зустріччю та брати участь у ній. 

За кілька онлайн - занять з англійської мови вивчити всі фрази неможливо. Але не лякайтеся, почніть із найпоширеніших, їх буде достатньо для проведення зустрічі. В онлайн - школі вивчення англійської ви в першу чергу концентруєтесь на поповненні словникового запасу. І якщо ви знаєте найважливіші фрази, то далі в процесі навчання вам буде простіше. 

Онлайн - школа вивчення англійської - це перший крок вашими кар'єрними сходами. Світ бізнесу непередбачуваний. І ви не можете бути хорошим фахівцем, якщо у вас немає мовних навичок. Показати себе потрібно не тільки на ділових переговорах, але і в поїздках до країни майбутнього бізнес-партнера. Онлайн - заняття з англійської мови стануть у пригоді тим, кому максимально швидко потрібно підготуватися до закордонних відряджень. Викладачі онлайн - школи вивчення англійської розкажуть вам, як не загубитися в аеропорту, спілкуватися з таксистами, працівниками готелю і так далі.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.