Лексика

3907

19.08.2020

Онлайн - перевірка рівня англійської мови

Вчити англійську онлайн як другу мову – завдання не з простих. Але щойно ви звикнете, всі зусилля та час, витрачені на вивчення, окупляться:

  • поїздки за кордон будуть веселими та комфортними;
  • вам не доведеться чекати, поки новий бестселер або голлівудський фільм будуть перекладені вашою рідною мовою, щоб насолодитися ними.

Онлайн - перевірка рівня англійської мови допоможе вам на початку навчання. Тести покажуть вам, наскільки ви орієнтуєтесь у мові, допоможуть визначити важкі моменти. Якщо ви плануєте складати іспит, у такий спосіб ви зрозумієте, що слід повторити й підтягнути, щоб отримати хорошу оцінку.
 

Онлайн - перевірка рівня англійської мови

Відсутність «правильних» умов і мовного середовища не мають стати перепоною для навчання. Упевнено йдіть до своєї мети!
 

Ви вчили англійську мову в школі, але тепер хочете вдосконалити свої навички читання, письма й мови з викладачем? Тоді найкращий варіант – записатися на курси вивчення англійської мови онлайн. Визначити рівень ваших знань самостійно не вийде, перед початком занять потрібно обов'язково пройти тест, запропонований школою іноземної. Тоді навчання буде більш ефективним.


Класифікація знань в англійській
 

Ви можете перевірити рівень англійської мови онлайн за допомогою тестів. Хтось робить це суто з інтересу, а для когось це необхідність. Якщо курси вивчення англійської мови онлайн потрібні вам для підвищення кваліфікації, то ви точно повинні знати ваш рівень і отримати сертифікат, що підтверджує його. Загалом є шість рівнів.

  • A1 – початковий. Ви володієте базовими знаннями, можете спілкуватися на прості теми, використовуючи нескладні конструкції та поширені слова. Наприклад: впевнено робити замовлення в ресторані за меню, купувати продукти, обговорювати погоду тощо. Якщо ви готові почати навчання, то ви можете перевірити рівень англійської мови онлайн на сайті Yappi й одразу записатися на цікавий для вас курс.
     
  • A2 – елементарне володіння. Ваших навичок і знань достатньо для підтримки простої розмови з носієм мови на передбачувані теми, читання англомовних книг з нескладною лексикою. Продовжити удосконалювати свої навички ви можете на курсах вивчення англійської мови онлайн для тих, у кого рівень нижче середнього. Перевірте себе за допомогою тесту на сайті Language Level.
     
  • B1 – середній рівень. Ваші знання виходять за межі базової англійської. Ви здатні впевнено висловлюватися, ваш словниковий запас різноманітний, але ви все ще використовуєте просту лексику. Ви прекрасно орієнтуєтеся в різних побутових і робочих ситуаціях, наприклад, коли вам потрібно відкрити рахунок у банку. Кращий спосіб визначити, чи відповідають ваші знання середньому рівню, – пройти якісний тест на сайті EF SET.
     
  • B2 – середній просунутий. Ви впевнено та невимушено спілкуєтеся англійською на абстрактні теми з носіями мови без напруги. Зрозуміло й детально висловлюєте свої думки, вільно переглядаєте більшість англомовних телепрограм.
     
  • C1 и С2 – просунуті рівні, які означають вільне володіння англійською, відмінні навички читання і високий рівень грамотності під час написання текстів, статей та есе.

Запишіться на курси вивчення англійської мови онлайн, щоб швидко й ефективно розширити свої знання.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.