Бізнес

2104

30.03.2020

Курси бізнес - англійської онлайн: поради викладачам

Викладання бізнес-англійської з першого погляду може здатися складною задачею, адже потрібно не тільки знати переклад таких слів і словосполучень як дистрибуція, франчайзинг, кредитування, венчурне фінансування і так далі, але й розуміти, де і коли вони застосовуються. Проте бізнес-курс англійської мови як онлайн, так і офлайн не вчить, як вести бізнес, а допомагає розвивати мовну компетенцію.

Тож курси бізнес-англійської в Києві не вимагають від викладача обов'язкової додаткової юридичної, фінансової або іншої освіти. Потрібно впевнено розбиратися в темі та вміти проводити заняття так, щоб вони приносили результат і задоволення студентам.
 

Бізнес-курс англійської мови онлайн

Деякі потенційні студенти не зважуються на навчання, оскільки не вірять, що заняття з бізнес-англійської цікаві
 

До прийомів, які допоможуть зробити бізнес-курс англійської мови онлайн та офлайн цікавим, можна віднести групові дискусії, продумування різних робочих ситуацій, а також проведення конкурсів.


Як урізноманітнити курси бізнес англійської онлайн?
 

Коли бізнес-курси англійської проводяться онлайн, де всі учні опановують науку сам на сам із комп'ютером, вони можуть частіше відволікатися або нудьгувати. Щоб такого не траплялося, пропонуємо кілька простих вправ, які можна використовувати під час уроків.

  1. Обговорення цитати. Це прекрасна ідея для того, щоб почати урок онлайн. Виберіть цитату, пов'язану з бізнес-тематикою, і запропонуйте студентам погодитися або не погодитися з висловом, а також пояснити його своїми словами. При цьому необхідно обов'язково використовувати functional language.
     
  2. Опис картинки. Вправа на 5 хвилин підбадьорить, якщо студенти занудьгують під час уроку бізнес-курсу англійської мови онлайн. Необхідно заздалегідь вибрати кілька фотографій, де зображені робочі ситуації: презентація, ділова зустріч, співбесіда, відеоконференція і так далі. Запропонуйте групі вибрати картинку, яка буде максимально підходити до теми, що вивчається, і коротко обіграти за ролями. Таке завдання буде розвивати мову і граматику.
     
  3. Щоб урізноманітнити бізнес-курс англійської мови онлайн, можна скористатися будь-яким дискусійним твердженням. Наприклад: «When you work from home you are more productive». Розбийте студентів на пари і відведіть по 2 хвилини кожному для складання аргументів за й проти такого твердження. Потім вони починають обговорення. В цілому цей вид заняття не має тривати більше 10 хвилин.
     
  4. Під час бізнес-курсу англійської онлайн не забувайте про рольові ігри. У них головне – формувати чітку ситуацію, зрозумілу учневі: де відбувається дія, хто в ній бере участь, яка кінцева мета спілкування. Продумайте максимально наближену до професійної діяльності ситуацію, з якої студенти обов'язково зустрінуться в роботі.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.