Бізнес

1683

27.01.2020

Бізнес-англійська – must-have для кожного

Напевно багатьом серед читачів цієї статті доводилося проходити співбесіду. А якщо це була спроба влаштуватися у велику фірму, то, швидше за все, потрібна була англійська. У такому випадку особливо сильно відчувається, що базової англійської не достатньо. Тут потрібна важка артилерія – ділова лексика. Її рідко викладають у школах і на звичайних курсах, тому був створений курс Business English


Кому потрібна бізнес-англійська?
 

  • Працівникам підприємств, у яких англійська є корпоративною мовою або де ведуться переговори з іноземними замовниками та клієнтами.
  • Тим, хто тільки збирається потрапити в таку компанію, тому варто підготуватися заздалегідь.
  • Студентам або молодим фахівцям, які хочуть брати участь у міжнародних програмах, конференціях і будувати успішну кар'єру в майбутньому.
     

Кому потрібна бізнес-англійська?


Чого ви навчитеся на курсах Business English?
 

Крім вивчення ділової лексики та граматичних тем, ви дізнаєтеся, як зав'язувати знайомства, розповідати про свій досвід і навички, представляти свою компанію і обмінюватися контактами. Крім того, навчитеся успішно проводити зустрічі та спілкуватися з іноземними клієнтами та партнерами.

На заняттях розігруються ситуації, з якими найчастіше зустрічаються в роботі: обговорення проектів і ідей, телефонні дзвінки, офіційне листування, переговори з клієнтами та спілкування з колегами і керівництвом, презентація нового продукту або послуги, обговорення проблем, створення рекламних кампаній тощо.


Які курси пропонує Yappi?
 

1. Основний – Business English. Курс розрахований на 4,5 місяці. 80% занять – це розмовна практика та відпрацювання вивченого матеріалу на особистих робочих прикладах.

- Для тих, кому потрібно освоїти курс швидше, є інтенсив із більш щільною програмою на 2,5 місяці.

- Якщо в будні дні у вас зовсім немає вільного часу, то Yappi пропонує суботній курс бізнес-англійської. 

2. Legal English – для юристів і нотаріусів, студентів юридичного факультету, керівників малого та середнього бізнесу. На курсі ви навчитеся описувати вид компанії, її структуру та документацію, розберете основні терміни та зміст договору, вивчите юридичну лексику для листування, переговорів і презентацій.

3. English for Sales – для фахівців відділу продажів, співробітників міжнародних компаній, акаунт-менеджерів і всіх, хто шукає партнерів і клієнтів. На цьому курсі ви навчитеся мистецтву small talk, як робити пропозиції та брати участь у тендерах, вести переговори, зав'язувати корисні знайомства, мати справу з замовленнями й обслуговувати клієнтів.

4. English for Marketing – для фахівців відділу маркетингу, PR, реклами, сфери digital. На курсі ви розберете, як вивчити ринок і профіль клієнта, навчитеся створювати цінність бренду, попрактикуєтесь у створенні рекламних кампаній, навчитеся утримувати клієнтів, розберете основні види реклами.

5. English for Blogging – для блогерів і інфлюенсерів, директорів із маркетингу, інтернет-маркетологів, PR-фахівців. Курс допоможе розібратися, з чого починати свій блог, розкриє 13 основних помилок у блогінгу, алгоритми і методи ранжирування в Facebook, Instagram, YouTube. Ви проведете аналіз популярних блогів і попрактикуєте техніки на власному прикладі, а також підготуєте власну стратегію і приклад контенту для розвитку свого блогу.

Програма може бути адаптована під студентів залежно від запитів і потреб. А викладачі Yappi допоможуть вам досягти вашої мети й піднятися у вашій кар’єрі – записуйтеся на пробне заняття!

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.