Бізнес

3022

06.08.2020

Англійська для готельного бізнесу онлайн

Робота в готельному бізнесі – це спілкування з величезною кількістю іноземців і туристів, які розмовляють різними мовами. Тому англійська в сфері обслуговування відіграє дуже важливу роль. Виділитися серед конкурентів і заслужити високий рейтинг можна тільки в тому випадку, якщо співробітники готелю на просунутому рівні знають англійську для готельного бізнесу.
 

Англійська для готельного бізнесу онлайн

У міжнародному готельному бізнесі без англійської не обійтися
 

Справжня знахідка для тих, хто вже працює в готелі, але з іноземною поки на «ви», – англійська для готельного бізнесу онлайн. Завдяки вузькій спрямованості курсу ви досить швидко вивчите саме те, що вам потрібно для роботи. А онлайн-формат особливо зручний для тих, хто зайнятий на роботі щодня. Вивчаючи онлайн англійську для готельного бізнесу, ви запам'ятаєте найуживаніші фрази, опануєте граматику та попрактикуєтесь у розмовній мові. 


Що ви розглянете на курсах англійської для готельного бізнесу онлайн
 

Англійська в сфері обслуговування передбачає короткі діалоги та відповіді на різні запити від гостей. Але це ще не все:

  • розміщення гостей, бронювання номерів, надання інформації про вільні номери в готелі, оплата;
  • пропозиція і прийом запитів на побутові послуги (прибирання номерів, хімчистка тощо);
  • готовність прийти на допомогу у виборі їжі та напоїв, вміння описувати страви, а також вітати гостей у ресторані;
  • грамотне спілкування телефоном, відповіді на запитання;
  • оренда автомобіля й інші прохання постояльців.​


Що допоможе в процесі навчання
 

Оскільки англійська в сфері обслуговування – досить популярний сектор вивчення іноземної, в інтернеті ви зможете знайти багато допоміжних матеріалів. Використовуйте їх як доповнення до курсів, щоб досягти бажаного результату швидше.

  1. Hotel Housekeeping Flashcards. Інтерактивні картки від Quizlet, які допоможуть прискорити процес вивчення англійської для готельного бізнесу онлайн. Ви вивчите необхідні слова для роботи. Кожне слово супроводжується простим поясненням і прикладом використання в контексті.
  2. Hotel Housekeeping Flashcards. Ще одна колекція карток, цього разу від FluentU. Містить більше 100 фраз і слів для роботи.
  3. Collins Hotel and Hospitality English. Інформативна книга для самостійного навчання, написана для тих, хто знає англійську на базовому рівні. Кожна глава розповідає про ситуацію, пов'язану з роботою в готелі. Також тут представлена ​​лексика та граматика.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.