Лексика

2384

03.09.2020

7 способів поліпшити письмову англійську дистанційно

Одна з головних причин, через які студенти вирішують вчити ділову англійську мову, – це можливість поліпшити розмовні та письмові навички для розвитку своєї кар'єри. У такій ситуації формат дистанційного навчання англійської дуже зручний, адже він дає можливість поєднувати навчання зі своїм робочим графіком. Запитайте, як покращувати письмові навички, якщо ви вчите англійську дистанційно? Вихід є, і не один. У цій статті ми зібрали сім ефективних способів, як поліпшити вашу письмову англійську.

  1. Ставте конкретну мету

Чітко визначте свою мету. Добре писати англомовні тексти – це лише загальна фраза, за якою ховається відсутність конкретної мети. Підготуватися до складання письмового модуля IELTS – це вже мета. Почати писати експертні англомовні статті в своїй професійній тематиці – це теж більш конкретна мета. Неважливо, вчите ви англійську дистанційно або офлайн у стандартній групі – навчіться, перш за все, визначати мету. Це допоможе вам скласти ефективний план навчання.

  1. Шукайте приклади текстів і аналізуйте їх

Визначившись, який саме стиль писемної мови вас цікавить, знайдіть приклади текстів, які відповідають вашим цілям. За часів існування Google і повноцінного дистанційного навчання англійської це зробити дуже легко. Наприклад, якщо ви хочете поліпшити свою ділову англомовну комунікацію, пошукайте приклади формальних листів. Проаналізуйте структуру текстів, види звернень, виділіть шаблонні фрази, що використовуються у формальному листуванні, випишіть їх і вивчіть.
 

7 способів поліпшити письмову англійську дистанційно

Формат дистанційного навчання англійської підійде для людей із насиченим графіком

  1. Не забувайте про регулярні дистанційні заняття

Для розвитку письмових навичок так само, як і під час відвідування стандартних або дистанційних курсів англійської, важлива регулярність. Намагайтеся не забувати про щоденну практику. Це може бути викладена у письмовій формі прочитана вами стаття або замітка про те, як пройшов ваш день. Головне – пишіть.

  1. Writing – це не тільки слова та граматика

Якщо ви вчите англійську дистанційно та хочете зосередити увагу на письмових навичках, важливо розуміти, що письмова мова – це не тільки про те, що ви повинні знати слова та граматику. Вам також важливо вивчати:

  • структуру текстів;
  • професійну термінологію;
  • стандартні фрази для різних стилів.
  1. Не бійтеся використовувати на практиці письмові навички

Ви можете постійно займатися дистанційним навчанням англійської та вважати, що ще не маєте достатньо знань для написання текстів чи постійної робочої англомовної комунікації. Але досвід можна отримати тільки на практиці. Окей, не потрібно одразу брати на себе всю письмову комунікацію з робочими партнерами. Почніть із малого. Використовуйте Grammarly, беручи до уваги поради програми та фіксуючи свої типові помилки.

  1. Читайте, якщо хочете поліпшити письмову англійську дистанційно

Як не дивно, якщо ви хочете писати якісні тексти, вам необхідно багато читати. Це можуть бути новини, професійні матеріали та художні книги. Читаючи, ви не тільки поповнюєте словниковий запас, а й запам'ятовуєте граматичні конструкції, схеми побудови речень і письмові прийоми авторів, які працюють у різних стилях.

  1. Шукайте способи, як дистанційно отримати зворотній зв'язок

Просто писати «у стіл» – мало та не дуже ефективно. Вам важливо отримувати зворотний зв'язок, бажано з фаховими коментарями. Це може бути викладач, який дистанційно навчає вас англійської, або колега, що знає іноземну мову краще за вас.

Якщо ж ви відчуєте, що дистанційного навчання англійської за програмою ділової англійської вам недостатньо, зверніть також увагу на курси розвитку письмових навичок.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.