Лексика

2781

30.07.2020

Англійська дистанційно – повне занурення

Ідея вивчити англійську дистанційно здається такою привабливою. Коли ви беретеся за самостійне вивчення або записуєтеся на дистанційні курси англійської, то приблизно уявляєте, що на вас чекає:

  • 2-4 заняття з англійської дистанційно на тиждень;
  • студіювання нового матеріалу;
  • регулярне повторення й робота над помилками;
  • самостійна робота над домашнім завданням;
  • багато нової та корисної інформації на уроках з англійської дистанційно про життя й культуру Великобританії та США. 

Якщо ви вчите англійську дистанційно, то можете розпланувати свій час, оскільки немає необхідності виходити з дому. Потрібно тільки до початку уроку закінчити інші справи. 

Зміст

1. Дистанційні курси англійської допомагають розвинути живу манеру британської та американської вимови

2. Англійська дистанційно – аудіювання та практика на уроках, завдяки яким ви будете розуміти американців і англійців

3. Вивчаючи англійську дистанційно, ви вчитеся не наслідувати вимову й інтонації, а говорити у своїй манері правильно та грамотно 

Який варіант акценту більш популярний і чи варто практикуватися в різних вимовах – ми детально розглянемо в цій статті. 


Дистанційні курси англійської допомагають розвинути живу манеру британської та американської вимови
 

Англійська мова поширилася по всьому світу, ми можемо чути різний діалект і говір. Переглядаючи фільми, серіали, шоу та інші відео з США і Британії, ви неодмінно помітите різницю в манерах та інтонаціях. Тому записуючись на дистанційні курси англійської, визначитеся, хочете ви вчити британську чи американську вимову:

  • американська відрізняється своєю експресивністю й емоційністю;
  • британська більш стримана та офіційна. 

В американській і британській англійській є свої особливості в написанні слів і їх вимові, граматиці тощо. Із кожним роком лексика, орфографія та вимова британської та американської англійської розрізняються все сильніше. 

Але всі, хто вивчає англійську дистанційно, краще знайомі з американським варіантом – просто тому, що поп-культура США дуже розтиражована. Американська музика, ситкоми та голлівудські фільми зустрічаються всюди. Але в англійській мові немає певного стандарту. Тому на дистанційних курсах англійської студенти вчать два варіанти: британський та американський. 


Англійська дистанційно – аудіювання та практика на уроках, завдяки яким ви будете розуміти американців і англійців
 

Цілком очевидно, що для тих, хто не є носієм мови, буде важко відрізнити британську вимову від американської. Найкраще, що можна зробити в цьому випадку – вчити англійську дистанційно за допомогою різноманітних матеріалів. До того ж, дуже корисно слухати і практикувати різні вимови. Звикнути до звучання іноземної мови не дуже просто. І це не можна порівняти з прослуховуванням пісень, тому що найчастіше ви не вслухаєтесь у сам текст. А коли вам потрібно зосередитися на утриманні почутого, перекладати слова та фрази, тоді варто нагострити вуха. 
 

Англійська дистанційно – аудіювання та практика на уроках, завдяки яким ви будете розуміти американців і англійців

Потрібно бути дослідником, якщо хочете вивчити іноземну мову, тому що вона постійно змінюється
 

Викладачі різних дистанційних англійських курсів використовують конкретні матеріали та підручники, який вважають найбільш сучасними й корисними для студентів. Але у вас також є маса можливостей знайти ресурси в інтернеті, які будуть гідною підмогою. Розглянемо кілька прикладів.

  1. ETJ English – YouTube-канал вчителя на ім'я Еліот. Він вчить говорити з британським акцентом чітко та впевнено. На каналі є корисні навчальні відео, які допоможуть тим, хто вивчає англійську дистанційно, стати справжніми профі. 
     
  2. College Humor – один із найкумедніших англомовних каналів на YouTube. Тут ви можете переглядати оригінальні відеоролики. Студенти дистанційних курсів англійської неодмінно оцінять гумор, зможуть почерпнути багато корисного, почути фрази, які можна використовувати в розмові. 
     
  3. effingpot.com – онлайн-словник, де порівнюються правила, граматика, інтонації та вимова американського та британського варіантів. Дуже корисний для студентів будь-якого рівня, які вивчають англійську дистанційно. 
     
  4. Separated by Common Language – чудовий блог лінгвістки, яка родом з Америки, але приїхала жити до Великобританії.


Якщо ви маєте намір вивчити дистанційно англійську та підвищити свої навички спілкування, читання й письма – вам слід постійно спілкуватися з носіями мови, стежити за змінами мови, вчити нові слова та фрази. Необхідно створити мовне середовище навіть у себе вдома. Згадайте про старий спосіб із розклеєними всюди картками з англійськими словами. Наштовхуючись на них всюди, ви автоматично будете читати й запам'ятовувати лексику. Ви також можете включити YouTube-шоу, серіал або фільм англійською мовою без російської або української озвучки. Зовсім не обов'язково «прилипати» до екрану. Нехай грає на тлі, а найцікавіші моменти відкладуться у вашій пам'яті. 


Вивчаючи англійську дистанційно, ви вчитеся не наслідувати вимову й інтонації, а говорити у своїй манері правильно та грамотно
 

Ми всі знаємо, що поліпшення мовних навичок не приходить просто так – потрібна практика. Але практика не має бути нудною. Тому викладачі дистанційних курсів англійської намагаються проводити заняття інтерактивно та ретельно підбирають тему для обговорення зі студентами. Практичні завдання представляють собою гру з розподілом ролей і обігруванням життєвих ситуацій: зустріч у кафе, співбесіда, світський раут або похід до музею. Вивчаючи англійську дистанційно, потрібно говорити якомога більше. Часом слід забути про грамотність, а просто намагатися викласти свої думки, використовуючи той словниковий запас, який у вас уже є. Потім можна детально розібрати помилки разом із викладачем. 

Коли відчуєте себе впевнено, завжди можете випробувати нові слова на британцях або американцях. На дистанційних курсах англійської студенти мають можливість поспілкуватися з носіями мови. Переваги спікінг клабів під час занять дистанційних курсів англійської очевидні:

  • можна почути живу мову, яку неможливо порівняти з аудіозаписом або грою акторів із серіалів і фільмів;
  • культурний та інтелектуальний обмін на уроках англійської дистанційно – дізнатися про традиції з перших вуст і поставити запитання;
  • зникає мовний бар'єр і відчуття ніяковості через спілкування з іноземцями, що нерідко є причиною мовчання навіть у тих, хто знає мову на середньому рівні. 

Урізноманітнити уроки з дистанційної англійської неважко. Матеріалів, додатків та ігор для цього достатньо. Важливо бути активним і не втрачати ентузіазму, вірити у власні сили. Головне – не думати, що на дистанційних курсах англійської вас постійно оцінюють. Навіть якщо щось не виходить із першого разу, намагайтеся, у вас буде все краще виходити. Не впевнені у вимові та правильності використання нових слів? Не біда! Як говориться – ляпайте, але впевнено. Активність на уроках з англійської дистанційно – ось що головне. Усе прийде з досвідом, тому необхідно використовувати свої навички за першої-ліпшої можливості. Пишіть, слухайте, читайте та говоріть на дистанційних курсах англійської якомога частіше. 

Створити умови для успішного вивчення англійської дистанційно у себе вдома легше, ніж здається:

  • змініть мову системи у вашому телефоні та комп'ютері на іноземну;
  • наклейте на предмети у вашій кімнаті стікери з англійськими назвами;
  • використовуйте програми для спілкування та знайомств із іноземцями і намагайтеся комунікувати з ними без перекладача. 

Незабаром ви почнете помічати результат і будете почуватися більш упевнено. Завдання викладача дистанційних курсів англійської направляти вас, тому не бійтеся ставити запитання. Навіть без прямого контакту можна співпрацювати й отримати максимальну вигоду. Англійська дистанційно – найпопулярніший напрям на ринку освіти. Із кожним днем ​​з'являється все більше охочих спробувати такий формат занять. Тому і дистанційних курсів англійської на даний момент дуже багато. Можна знайти те, що вам підходить, і займатися у своє задоволення. 

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.