Лексика

3890

14.06.2021

Три ресурси, де краще вчити англійську онлайн

Якщо ви ставите собі за мету максимально швидко вивчити англійську мову, на додаток до курсів краще використовувати помічників. Ми маємо на увазі онлайн-ресурси для вивчення нових слів і граматики, практики розмовної мови. Оскільки в інтернеті дуже багато подібних джерел знань, ми вирішили сконцентрувати вашу увагу на трьох найбільш ефективних.


Де краще вчити англійську онлайн?
 

Звісно, найкращим способом вивчення іноземних мов є спеціалізовані курси. Їх головна перевага – досвідчений викладач і структурована програма. До того ж сучасні онлайн-курси нерідко пропонують можливість вчити спеціалізовану мову: для бізнесу, подорожей, складання іспитів тощо.

Чи справді краще вчити англійську онлайн, а не у звичайній мовній школі? Практика показує, що подібний варіант має величезну кількість переваг – від економії часу на дорогу до школи й назад до ціни.

 

Три ресурси, де краще вчити англійську онлайн

Вчитися онлайн можна дуже цікаво й продуктивно
 

Але щоб зробити навчання онлайн результативним, не забувайте користуватися додатковими ресурсами, які допоможуть закріпити отримані знання, вивчити щось нове та цікаво поспілкуватися.

  1. Italki

Це портал, на якому носії мови допомагають новачкам опанувати ази англійської. Тут можна знайти людей, з якими ви будете практикуватися в розмовній мові, а також професійних викладачів. Додатково можна безкоштовно виконувати численні завдання і тести, щоб краще запам'ятати пройдений теоретичний матеріал, вивчити граматику.

  1. Busuu

На сайті можна спілкуватися англійською онлайн, а також самим виступати наставником для інших людей – менш досвідчених. Серед безкоштовних бонусів порталу є цікаві завдання з англійської. Серед платних – дистанційні відеозаняття.

  1. LearnEnglish from British Council

Ресурс для тих, хто шукає допоміжні матеріали для підготовки до складання іспитів. На сайті є зручна система пошуку, яка допомагає швидко знаходити інформацію за темами. Також тут можна підтягнути граматику, загальну та ділову англійську.


Де можна спілкуватися англійською онлайн?
 

Italki і Busuu – це найкращі портали, які дозволяють вести усне спілкування з носіями англійської, попутно вчити нові слова й тренуватися у вимові. Однак є і більш доступні способи пошуку англомовних співрозмовників – це соціальні мережі. Знайдіть серед численних користувачів мережі людину, яка здається вам цікавою, і напишіть їй. Не соромтеся робити помилки – на них люди вчаться. Чим більше діалогів ви будете заводити, тим швидше позбавитеся страху говорити іноземною.

Якщо вам хочеться більше усного спілкування, пошукайте в інтернеті дистанційні розмовні клуби. Їх проводять не тільки школи англійської для своїх студентів – усі охочі можуть об'єднатися заради мовної практики та вивчення нових слів.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.