Лексика

2282

31.10.2019

Історії наших студентів про святування Halloween

Knock. Knock. Knock.
Trick or treat!

Сьогодні ми хочемо не просто поговорити про Хелловін. Ми хочемо поділитися незвичайними фактами про свято та історіями наших студентів.

Наприклад, чи знаєте ви, що батьківщиною Хелловіну вважається Ірландія?

Або, можливо, ви чули історії про привидів у Білому домі, офіційній резиденції президента США у Вашингтоні? Було кілька легенд про привидів колишніх президентів Сполучених Штатів, які знову відвідують Білий дім. Найпоширеніша з них – це історія з Авраамом Лінкольном. Кажуть, що одного разу він з'явився перед Вінстоном Черчиллем. Історики стверджують, що прем'єр-міністр щойно прийняв гарячу ванну і прийшов у свою спальню (без одягу, але з сигарою). А біля каміна стояв привид колишнього президента в повному парадному одязі. "Good evening, Mr. President," сказав Черчилль. "You seem to have me at a disadvantage."

Spooky, правда?

А що щодо костюмів? Топ-3 найпопулярніших костюмів 2019 у США – Воно (клоун Пеннівайз), відьма, Людина-павук.

Увесь тиждень в Yappi ми теж відзначаємо Halloween. Нам стало цікаво, як наші студенти ставляться до традицій свята. Тому провели невеличке опитування.

Ділимося історіями наших студентів!


Ольга Зіненко, співробітник "Укрзалізниця" (рівень Intermediate)

 

 

Як ви ставитеся до Хелловіну?

До Halloween ставлюся спокійно-байдуже і тільки завдяки вашій школі вирішила підготуватися до цього свята. Тому спекла смачні пиріжки у вигляді гарбузиків. Хочу порадувати інших студентів і викладачів.

Чи плануєте ви відвідувати якісь вечірки на честь цього свята, відзначати його на роботі?

На роботі, на жаль, ніхто це свято не відзначає. Але якби я була запрошена на якусь party, то була б у костюмі екстравагантної бабусі-відьмочки з дуже прикольним капелюшком.

Чи є у вас якісь традиції в цей день?

Традицій як таких у моїй родині немає, але дочку в школу збирала за всіма правилами і канонами Halloween – у костюмі вампірчика. Додали всі необхідні аксесуари, грим і найголовніше – настрій!


Оля Смольянова, працівник банку "Кредит Дніпро" (рівень Upper-Intermediate)

 

 

Як ви ставитеся до Хелловіну?

До святкування Halloween ставлюся дуже позитивно.

Чи плануєте ви відвідувати якісь вечірки на честь цього свята, відзначати його на роботі?

Сьогодні у мене на роботі буде вечірка, присвячена Дню всіх святих, і всі співробітники повинні дотримуватися дрес-коду. Я буду в образі відьмочки.

 

Ніна Жукова (рівень Advanced)

 

 

Як ви ставитеся до Хелловіну?

До Halloween ставлюся нейтрально.

Чи плануєте ви відвідувати якісь вечірки на честь цього свята, відзначати його на роботі?

На роботі все йде повним ходом, адже на мої плечі лягла організація святкування цього заходу. Ми замовили купу всяких ласощів: панкейки та гарбузові капкейки, а також чупа-чупси у вигляді привидів. На паті я, як не дивно, теж наряджуся відьмочкою.

Чи є у вас якісь традиції в цей день?

Саме у мене традицій немає. І я помітила, що українці ще в процесі відкриття для себе цього свята. Але з кожним роком наші громадяни все більше і більше уваги приділяють Halloween. Це можна побачити за тим, як прикрашають кафешки, ресторани, магазини та інші місця. Хтось більше, хтось менше, але якась атрибутика цього свята в будь-якому випадку присутня.

 

А це наші студенти 

 

 

 

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.