Бізнес

388

25.11.2019

FAQ про школу Yappi: усе, що ви хотіли знати про нас

Яка англійська вам потрібна для роботи: юридична, фінансова або англійська для маркетингу? А може, ви плануєте скласти міжнародний іспит: TOEFL, IELTS? У будь-якому випадку, вам варто записатися в Yappi в Києві!

Більшість студентів вивчає ділову англійську в Яппі, тому що Business English для нас – не просто одна з програм, а основна спеціалізація. Щоб допомогти вам визначитися з вибором, ми склали список поширених запитань. Читайте, телефонуйте, вчіть.

Зміст

  1. Що значить Yappi?
  2. Чим курси Yappi відрізняються від інших шкіл англійської?
  3. За якою методикою в Яппі викладають?
  4. Яка програма навчання в Яппі в Києві?
    4.1. Основний курс ділової англійської
    4.2. Smart Skills
    4.3. Legal English
    4.4. Підготовка до IELTS
    4.5. Інтенсив Business English
    4.6. Career Coaching
  5. За якими підручниками ви працюєте?
  6. Яка кількість осіб у групі?
  7. Чи передбачено пробне заняття в Yappi?
  8. Які форми навчання передбачені?
  9. А чи є домашні завдання?
  10. Що робити, якщо я пропустив заняття?
  11. Що таке YC Cloud?
  12. Чи є бонуси для студентів Yappi?
  13. Чи проводите ви тренінги?
  14. Як організований процес контролю відвідування та успішності?
  15. Де я можу знайти відгуки про Yappi?
  16. Як проводиться оплата?
  17. Наскільки важко вивчати ділову англійську?
  18. Як записатися на навчання в Yappi?

Що значить Yappi?

Yappi – це абревіатура, яка розшифровується як Young Ambitious / Aspiring Professional People (тобто молоді цілеспрямовані професійні люди). Так називають покоління молодих і успішних бізнесменів і менеджерів, які побудували кар'єру за короткий термін. Ми назвали школу Yappi, тому що наші студенти та викладачі саме такі – молоді, успішні, амбіційні, неординарні особистості, які прагнуть до постійного зростання і розвитку.

Чим курси англійської мови Yappi відрізняються від інших шкіл?

Ми спеціалізуємося на навчанні саме англійської для роботи. У нас розроблені спеціальні курси з найбільш затребуваних напрямів для рівнів починаючи від Beginner і завершуючи Proficiency.

Чим курси англійської мови Yappi відрізняються від інших шкіл?
Особливості школи Yappi

Ми розуміємо, чого очікує наш клієнт, і навчаємо відповідно до його побажань професійно і за мінімально можливий термін.

У нас проходить серйозний відбір викладачів. Якщо на інших курсах достатньо вчителя з дипломом мовного університету, то для нашої школи цього мало.

Який типовий викладач Yappi? Це молода особа з двома вищими освітами (наприклад, факультет іноземних мов та юридичний факультет), яка має міжнародні сертифікати та досвід роботи в міжнародних компаніях.

Крім того, викладачі Яппи – це україно- чи російськомовні фахівці, які не тільки знають мову, а й розуміють, як її подати. За бажанням клієнтів, ми можемо підібрати носія мови.

Варто зазначити, що у нас працює методичний відділ, який проводить роботу з розвитку наших вчителів.

За якою методикою в Яппі викладають англійську?

Ми працюємо за комунікативною методикою із застосуванням blended learning та інтерактивних технологій.

Ми проводимо уроки весело та продуктивно. Ми дотримуємось того принципу, що матеріал завжди засвоюється краще, якщо студенту цікаво. Ми прагнемо, щоб у наших студентів горіли очі, коли вони вивчають англійську в Яппі.

Наші уроки проходять динамічно, а для більш ефективного навчання ми використовуємо ігри. Як показує практика, активність сприяє кращому запам'ятовуванню матеріалу. Але й контроль знань ніхто не скасовував. Ми проводимо тести кожні 4-5 занять.

Ми покоління digital everything. Тому застосовуємо на уроках сучасні технології та використовуємо різні онлайн-ресурси на кшталт Quizlet або Kahoot. На наших заняттях ховати телефон не потрібно!

Яка програма навчання в Яппі в Києві?

Основний курс в Яппі – це ділова англійська, а також спецкурси. Серед останніх можна виділити Smart Skills, Legal English, суботній курс підготовки до IELTS, інтенсивний курс ділової англійської та кар'єрний курс Career Coaching. Що входить до програми навчання? Розберемо нижче.

Основний курс ділової англійської

Програма Business English включає вивчення більш ніж 500 нових слів ділової сфери. Поряд із лексикою вивчаються основні фрази, необхідні для ведення телефонних розмов, листування, презентацій. Щодо граматики – курс включає 10 тем.

Для закріплення вивченого матеріалу на заняттях розігруються робочі ситуації (перемовини, мітинги, презентації, конференції). Наголос робиться на розмовну практику (80% заняття).

FAQ про школу Yappi: усе, що ви хотіли знати про нас

Smart Skills

Програма курсу включає вивчення фраз і запитань, необхідних для знайомств і ведення small talk, а також:

  • 50 фраз, які використовують під час телефонних розмов;
     
  • більш ніж 40 фраз для ведення перемовин: висловити свою думку на зустрічах, не погодитися з колегами, дипломатично перебити.

Більш того, курс включає лайфхаки для створення успішної презентації разом із 20 фразами, необхідними для ефектного виступу. Плюс – 10 лайфхаків для проведення win-win переговорів.

Legal English

Програма курсу включає основні 100 слів юридичної лексики й термінології у сферах трудового, інтелектуального, корпоративного та комерційного права.

Крім того, до курсу включені фрази, необхідні для:

  • опису виду своєї компанії, її структури та документації;
  • ведення перемовин щодо умов контракту;
  • ведення юридичного листування.

Legal English передбачає вивчення 5 граматичних тем, також можлива зміна або додавання нових тем за запитом групи.

Підготовка до IELTS

Програма курсу включає ознайомлення з видами завдань згідно з 4 аспектами тесту (Reading, Listening, Writing, Speaking), а також секрети роботи з ними. Ми розповімо, як правильно організувати час на іспиті, ефективно слухати аудіо та виконувати завдання до нього, швидко шукати відповіді в текстах.

Крім того, ми надаємо спеціальний IELTS вокабуляр з найпопулярнішими темами.

Домашні завдання включають три повних пробних тести, відповіді на які ми будемо детально розбирати на занятті. У кінці курсу ми проводимо безкоштовний пробний тест з підрахунком балів.

Інтенсив Business English

Лише за 15 занять студенти вивчають більше ніж 500 нових бізнес-слів і фраз для телефонних розмов, листування, презентацій, а також 10 тем граматики.

Для закріплення матеріалу розігруються реальні робочі ситуації, переговори, дискусії, мітинги та конференції. 80% заняття – розмовна практика.

Career Coaching

Будуємо кар'єру разом. Наш коуч підкаже, як правильно сформулювати цілі та побудувати план їх досягнення.

Курс

Тривалість

Кількість занять на тиждень

Тривалість уроку

Графік

Ціна

Основний курс Business English

                       

35 занять

                       

2

                       

1 год 50 хв

                       

Пн, ср / вт, чт

8:10/ 10:10/ 18:10/ 20:10

                       

6200 грн/семестр

                       

Smart Skills

15 занять

1

1 год 30 хв

П’ятниця

18:30 / 20:10

3700 грн/семестр

Legal English

15 занять

1

1 год 30 хв

П’ятниця

18:30 / 20:10

4100 грн/семестр

Підготовка до IELTS

6 занять

1

3 год

Субота 14:00

4200 грн/семестр

Суботній інтенсив Business English

15 занять

1

4 год

Субота

9:30-13:30

5950 грн/семестр

Career coaching

15 занять

1

1 год 30 хв

Субота 14:00

4400 грн/семестр

 

За якими підручниками ви працюєте?

Курс ділової англійської, як і будь-який інший курс, за основу бере підручник. За ним складається програма для вивчення і робиться наголос при вивченні мови. Найчастіше за основу беруться такі підручники, програму яких розробили фахівці та методисти Великобританії або Штатів. Як приклад, можуть використовуватися Business Result, Market Leader і т.д.

Разом із підручником викладачі на заняттях застосовують додаткові матеріали (аудіо, відео), а також роздаткові матеріали (картки, стікери, таблиці, картинки, схеми). Традиційне співвідношення: 70% – підручник, 30% – додаткові матеріали. Так, бізнес-англійська передбачає не тільки проведення академічних занять, а й організацію комунікації на близькі до специфіки роботи теми.

Яка кількість осіб у групі?

Оптимальним вважається 8-10 студентів. Розподіл на групи відбувається за рівнями. Додаткові спецкурси зазвичай відвідують до 15 осіб.

Чи передбачено пробне заняття в Yappi?

Так. Студенти повинні переконатися, що програма, методика, навчальні матеріали та рівень групи збігаються з їх очікуваннями. Для працівників business сегменту безкоштовний демо-урок обов'язковий ще до початку реєстрації.

Які форми навчання передбачені?

Вивчати ділову англійську в Yappi можна в групі, також можливі заняття індивідуально й онлайн.

FAQ про школу Yappi: усе, що ви хотіли знати про нас - 2

А чи є домашні завдання?

Так, ми даємо домашні завдання. Однак ми пропонуємо такі «домашки», які не вимагають багато часу на виконання, а потрібні виключно для закріплення вивченого. Зазвичай ДЗ займають близько 15-20 хвилин. Самі студенти відзначають, що вони ефективні та приносять позитивні результати.

Що робити, якщо я пропустив заняття?

Згідно з правилами Yappi, пропущені заняття відпрацьовуються. Ми розробили сучасну CRM систему YC Cloud, яка містить інформацію про відвідуваність і домашні завдання, а також результати проміжних тестів. Завдяки цій системі ви будете знати, яку тему вивчали на уроці, і зможете виконати ДЗ на наступне заняття.

Що таке YC Cloud?

YC Cloud, або просто клауд – це персональний онлайн-кабінет і мобільний додаток. Це сучасний журнал, завдяки якому студенти можуть стежити за своїм прогресом, дізнатися домашнє завдання, а також отримати доступ до додаткових плюшок на зразок запису на онлайн-урок або корисних матеріалів для самоосвіти. Студенти отримують можливість заходити в клауд після запису в групу. Ми надсилаємо інструкцію, як ним користуватися. Якщо виникають запитання або труднощі, наші менеджери та викладачі з радістю допоможуть розібратися.

Чи є бонуси для студентів Yappi?

Звісно. Ми пропонуємо нашим студентам спецкурси та розмовні курси щотижня відповідно до рівня. Наприклад, за одні вихідні ви можете відвідати спецкурс із граматики «Participle», лексики «Employee Development» для студентів груп Upper-Intermediate, а для Pre-Intermediate – «Using Articles in Business Documents», а також Speaking Club на тему «Media and Journalism».

Записатися на спецкурс можна в розділі реєстрації на сайті Яппі Київ.

Чи є бонуси для студентів Yappi?

Запис на спецкурси по вихідних у Yappi

Зверніть увагу на такі моменти:

  • Ви можете записатися одразу на кілька спецкурсів. Головне, щоб вони не проводилися паралельно.
     
  • Ви реєструєтеся на заняття відповідно до рівня групи, в якій навчаєтесь.
     
  • Ви можете скасувати запис на сайті не пізніше ніж за добу до початку заняття або зателефонувати адміністратору в день заняття.
     
  • Допускається запізнення не більш ніж на 10 хвилин.

Крім спецкурсів вище, ми запустили ще сервіс Ask Yappi. Це безкоштовні короткі онлайн-сесії на обрану школою тему. Зареєструватися на сесію можна в YC Cloud у вкладці Services.

Чи проводите ви тренінги?

Так. Методисти Yappi розробили більше 25 тренінгів для бізнесу, розвитку навичок комунікації, граматики.

Як організований процес контролю відвідування та успішності?

Завдяки YC Cloud наші студенти можуть стежити не тільки за своїм прогресом і дізнатися домашнє завдання, але контролювати свою відвідуваність. Наші викладачі відзначають відвідуваність у клауді, виставляють результати тестів, а також раз на місяць пишуть невеличкий коментар щодо успішності кожного студента.

Де я можу знайти відгуки про Yappi?

Відгуки про Yappi, а також рейтинг і оцінки можна знайти в Google. Наприклад, ось останній відгук:

«Доступна ціна. Хороший підхід до навчання. Усе залежить від викладача, у мене викладала Валерія А., excellent teacher!»

Ми дорожимо своєю репутацією, вивчаємо і завжди відповідаємо на коментарі наших студентів. Серед сайтів, на яких можна знайти відгуки про англійську в Яппі або інших школах, можна виділити enguide.ua і englisher.com.ua. На цих сайтах можна дізнатися думку студентів, які вже навчалися, а також ознайомитися з рейтингом курсів.

У Facebook нас рекомендують. Наш рейтинг один із найвищих – 4.5 з 5, а кількість підписників уже перевищила 4 тис. Наша студентка Яна у відгуку на нашій сторінці в Facebook написала:

«Отримала сертифікат рівня Intermediate на інтенсивному курсі (6 тижнів). Сподобався підхід і методика навчання. Викладач у групі – професіонал своєї справи! Дякую школі за прогрес у бізнес-англійській!»

Як проводиться оплата?

Згідно з правилами школи, оплата проводиться за семестр одразу.

Наскільки важко вивчати ділову англійську?

Вивчати ділову англійську навіть цікавіше, ніж загальний курс. І це зрозуміло: мотивація є апріорі, адже іноземну мову ми використовуємо на роботі. Плюс – самі програми курсів завжди більш інтенсивні і, відповідно, цікаві.

Ось кілька порад, які зроблять процес навчання ще більш приємним і продуктивним.

  • Мета – запорука успіху, яка сприяє більшій мотивації. Якщо ви правильно поставили мету, то освоєння мови прискориться. Продумайте та поставте конкретну мету – для чого вам потрібна саме бізнес-англійська. Далі не відволікайтеся від досягнення своєї мети на швидкоплинні завдання і запитання.
     
  • Складіть розклад. Ефективний time management сприяє систематичності в навчанні та відсутності пропусків занять. Само собою, пропуски неминучі: у студентів, які працюють, є мітинги, відрядження, дедлайни. Якщо ж ви склали розклад наперед, ви зможете заздалегідь виконати необхідні завдання.
     
  • Намагайтеся оточувати себе англійською, щоб спростити сприйняття мови, наприклад, за допомогою спецкурсів від Yappi або відео TED Talks.

Яппі Київ прагне, щоб вивчення англійської було доступним кожному. Тому ми підготували кілька безкоштовних варіантів не тільки для наших студентів, а й усіх охочих.

  • Вебінари – це безкоштовні 30-хвилинні онлайн-заняття з граматики. Під час заняття ви можете прослухати пояснення певної теми, відпрацювати нові конструкції або в прямому ефірі поставити запитання викладачеві. Розклад вебінарів, тематику, ім'я викладача, дату і час проведення ви можете знайти в розділі «Спецкурси» на сайті Yappi. Ви також можете приєднатися до вебінарів від наших партнерів Green Forest по середах або від компанії Yappi Corporate по п'ятницях.

Наскільки важко вивчати ділову англійську?

Студенти Yappi можуть безкоштовно слухати вебінари з бізнес-англійської

  • Сторінка Yappi в Facebook і Instagram. Наші соцмережі допоможуть прокачати ділову англійську всім охочим. Тут ми запустили багато корисних рубрик, серед яких 5 Business Idioms of the Day, вузькоспеціалізована англійська (лексика для моряків, англійська для екскурсій, English for IT), British English vs American English, Phrasal Verbs, 7 Ways to Say... 
     
  • Канал Yappi на YouTube. Ви можете вивчити нові слова або знайти відповіді на багато запитань у наших корисних відео. Наприклад, у вас заплановано співбесіду. Відео «Job Interview: The most common Do's and Don'ts» вам у допомогу.


Наші плейлісти містять розділи Grammar, Vocabulary, Pronunciation, News, Holidays, Traveling, General Knowledge, а також Podcasts.

  • Розділ Yappi Post на сайті компанії. Тут ви знайдете корисні статті в рубриках Your Business, Grammar і Vocabulary. Наприклад, фрази, вислови й ідіоми ділової англійської, огляд фільмів для тих, хто вивчає фінансову англійську, поради, як правильно писати ділові листи, і багато іншого.

Як записатися на навчання в Yappi?

Ви можете пройти онлайн-тестування і записатися на сайті Яппі. Також ви можете зв'язатися з менеджером за номерами телефону:

  • (063) 723-52-25
  • (097) 406-37-66
  • (050) 688-99-82

Залишилися запитання? Звертайтеся, ми з радістю допоможемо знайти відповіді! Підключайтеся до вивчення англійської вже зараз!

FAQ про школу Yappi: усе, що ви хотіли знати про нас - 3

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.