Бізнес

847

13.11.2023

Як самостійно вивчити англійську мову з нуля: знайомимось із EdTech проєктом Booyya

Знання іноземної мови уже не перевага, а необхідність для сучасної прогресивної людини. І виправдання «я в школі вчив/ла іншу мову» вже не працює. Та вивчити іноземну можна у будь-якому віці. Головне — бажання та правильні цілі. А з EdTech платформами на кшталт https://booyya.com/ питання, як вивчити англійську мову з нуля самостійно, відпадає саме по собі.

На що звернути увагу, які онлайн-курси та підручники підібрати? Із сучасними технологіями можна одразу обирати, наприклад, курс бізнес англійської для влаштування на роботу. А якщо знань ще замало, обирай в онлайн-маркеті курс англійської граматики для початківців. Рухайся у своєму темпі, насолоджуйся процесом та досягай більше. Як самостійно вивчити англійську мову та що таке онлайн-маркет курсів англійської — розповімо далі.

Зміст

1. Чи можна самостійно вивчити англійську мову з нуля?

1.1. Переваги та недоліки самостійного вивчення англійської мови

1.2. Збереження мотивації та самоконтроль

2. Вибір онлайн-курсів англійської для самостійного навчання

3. EdTech проєкт Booyya — на варті твого часу та нервів

4. Онлайн-маркет курсів англійської Booyya: які обрати 


Чи можна самостійно вивчити англійську мову з нуля?
 

Багато людей по всьому світу самостійно навчаються англійської та досягають приголомшливого рівня. Тож це цілком можливо, проте такий підхід вимагає від нас зосередженості, самодисципліни, належної організації та насамперед — мотивації. 

Для початку постав перед собою чіткі цілі, наприклад, «вивчити основи граматики до кінця місяця», «навчитися вільно розмовляти іноземною до кінця року» тощо. Це допоможе зорієнтуватися та підтримувати мотивацію на належному рівні під час вивчення англійської мови самостійно з нуля.

Знайди оптимальні засоби та матеріали, які відповідають твоєму рівню. Це можуть бути підручники, відеоуроки, аудіокурси, застосунки для смартфонів, EdTech платформи та інші ресурси.

Почни з найпростіших аспектів мови, таких як алфавіт, прості фрази, числівники, кольори тощо. Поетапно вивчай граматику та нові слова. Практикуй їх вживання у вправах та реальних ситуаціях. Збільшуй складність, обираючи наступні курси англійської з онлайн-маркету.

Навіть якщо в тебе немає можливості спілкуватися з носіями мови, ти можеш використовувати імітаційні діалоги, відповіді на запитання та інші ситуації у повсякденному житті.

Використовуй різні джерела для навчання: книги, відеоуроки, аудіо, фільми, пісні, інтернет-ресурси. Це допоможе збагатити твоє сприйняття мови.

Завжди перевіряй свій прогрес і виправляй помилки під час навчання. Можеш записувати аудіо чи відео свого мовлення для аналізу.

Самостійне вивчення англійської мови за якісними матеріалами, які відповідають меті, відкриває багато можливостей для особистого розвитку та спілкування. Головне — це регулярність, терпіння та віра у свої можливості.

 

Як самостійно вивчити англійську мову з нуля: знайомимось із EdTech проєктом Booyya - 1

Навчання на платформі EdTech проєкту Booyya легке та не потребує зайвих зусиль 


Переваги та недоліки самостійного вивчення англійської мови
 

Якщо ти вирішиш взятися за вивчення англійської мови самостійно, перш за все ретельно зваж це рішення. Адже в цьому процесі є свої як плюси, так і мінуси. І важливо не втратити свого запалу та мотивації в процесі навчання та проходження курсів із онлайн-маркету англійської мови. 

Серед переваг самостійного вивчення англійської мови з нуля: 

  • Гнучкість навчання. Самостійне вивчення англійської мови з нуля з допомогою окремих спеціалізованих курсів дозволяє контролювати свій графік та темп. Ти можеш пристосовувати навчання до своїх особистих обставин, займаючись на EdTech платформі тоді, коли це зручно. Це особливо важливо для зайнятих людей, студентів та батьків.

  • Вибір матеріалів. Вивчення англійської мови самостійно з нуля дає змогу обирати курси, які відповідають твоєму стилю навчання та інтересам. Ти можеш підбирати потрібні матеріали з книг, аудіо- та відеоуроків, фільмів, пісень, подкастів або одразу використовувати EdTech платформи з усім необхідним наповненням. Це дозволяє розширити свій словниковий запас і розвивати різні мовні навички. Просто обери потрібний курс англійської в онлайн-маркеті за твоїми інтересами.

  • Розвиток самодисципліни. Разом з вивченням англійської мови самостійно з нуля розвивай самодисципліну та організаційні навички. Ти навчишся планувати свій час, встановлювати цілі та досягати їх. Це навички, які будуть корисні не тільки у навчанні, а й у всіх сферах життя.

  • Доступ до різноманітних EdTech проєктів. Інтернет надає безмежний доступ до навчальних ресурсів. Ти можеш знайти безліч безкоштовних та платних курсів на EdTech платформах і вивчати граматику, вдосконалювати свою вимову, а також спілкуватися з носіями мови.

Та крім плюсів, знайдеться й кілька мінусів вивчення англійської мови з нуля самостійно. Серед них: 

  • Відсутність структури. Один із викликів полягає у відсутності чіткої структури та плану навчання. Це може призвести до нерівномірного розвитку навичок та пропуску важливих тем.

  • Відсутність корекції помилок. Самостійно навчаючись, ти можеш не помічати деякі помилки у власній вимові. Відсутність виправлень наживо може ускладнити коригування хибних мовних звичок.

  • Втрата мотивації. Відсутність середовища, що стимулює досягати цілей, та конкретних термінів може призвести до втрати мотивації. Також деякі теми можуть складніше засвоюватися самостійно, що також може вплинути на мотивацію. Про це ми поговоримо докладніше.


Збереження мотивації та самоконтроль
 

Знайди собі співрозмовників для обговорення та спілкування іноземною мовою під час проходження курсів. Це допомагає зберегти мотивацію. Обмін думками та досвідом з іншими студентами може бути надзвичайно корисним та доповнить курси з EdTech платформи для самостійного вивчення.

Плануй малі та великі цілі. Наприклад, визнач кількість слів, які маєш вивчити за певний період, та пообіцяй собі, що дивитимешся тільки кіно в оригіналі протягом навчання.

Нагороджуй себе за досягнення. Після виконання певного обсягу навчальних завдань дозволь собі відпочинок або приємну розвагу.

Самостійне вивчення англійської мови є великою можливістю для особистого росту та розвитку. Відправляючись у цей шлях, налаштуйся на виклики, але з правильною стратегією та невпинним прагненням до самовдосконалення ти зможеш досягти разючого прогресу у володінні іноземною досить швидко.


Вибір онлайн-курсів англійської для самостійного навчання
 

Важливо почати з тих тем і матеріалів, які будуть тобі цікавими та потрібними саме в цей момент. Звичайно, ти можеш почати й із дитячих уроків для початківців, але з таким підходом можна дуже швидко втратити інтерес. Краще одразу підбери курси англійської в онлайн-маркеті за твоїми інтересами. 

Використовуй різноманітні ресурси: книги, аудіо, відео, відеоігри, новини та соціальні мережі можуть стати важливими помічниками у розвитку різних навичок. А використання EdTech платформ та мобільних застосунків із вправами та тестами може зробити навчання більш ефективним та захопливим. Також ти можеш купувати окремі курси англійської в онлайн-маркеті та одразу йти до своєї мети.

 

Як самостійно вивчити англійську мову з нуля: знайомимось із EdTech проєктом Booyya - 2

Самостійне вивчення англійської мови з нуля найкраще дається зі спеціальними курсами


EdTech проєкт Booyya — на варті твого часу та нервів
 

Коли справа доходить до пошуку навчальних матеріалів, найкращим варіантом стануть готові курси, розроблені професійними викладачами. Так ти не будеш витрачати час на пошук і перевірку гігабайтів посібників, статей, роз’яснень тощо. Тут на допомогу може прийти EdTech платформа Booyya.

Booyya – це український EdTech проєкт, заснований 11 листопада 2020 року, який входить до мережі Green Forest. Цей інноваційний проєкт спеціалізується на створенні онлайн-курсів англійської мови за інтересами користувачів. Booyya дозволяє вивчати іноземну мову саме на ті теми та з тими акцентами, які потрібні тобі вже сьогодні. Завдяки широкому вибору курсів на різні теми кожен може знайти щось для себе.

Важливою особливістю EdTech проєкту Booyya є інтерактивна платформа, яка дозволяє вчитися через взаємодію з цікавим та актуальним контентом. Платформа Booyya — це онлайн-маркет курсів англійської за інтересами на різні теми, які можуть зацікавити будь-яку людину, незалежно від її вподобань і мовних потреб: від подорожей, граматики та розмовної мови до резюме, бізнес-англійської та навіть курсів, пов'язаних із популярними серіалами та фільмами. 

EdTech проєкт Booyya є вдалим вибором для самостійного вивчення англійської мови з нуля. Тут ти знайдеш:

  • Курси для будь-якого рівня: на EdTech платформі Booyya є різноманітні курси для самостійного вивчення англійської мови з нуля початківцями, а також користувачами середнього та просунутого рівнів. Ти можеш вибрати курс EdTech проєкту, який відповідає твоєму поточному рівню володіння іноземною.

  • Широкий вибір тем: Booyya пропонує курси на різні теми, що дозволяє вивчати іноземну мову в контексті, який цікавий саме для тебе. Ти можеш обирати подорожі, граматику, секс, бізнес, резюме чи співбесіди, фільми, спорт та багато іншого.

  • Спеціалізовані курси: команда EdTech проєкту Booyya співпрацює з українськими компаніями для створення спеціальних курсів. Це, зокрема, програми про видатних українців (звісно ж, англійською), ведення бізнесу на прикладах, вивчення мови за допомогою продуктів різних українських брендів.

  • Зручність і доступність: EdTech проєкт Booyya дозволяє вивчати іноземну мову в будь-який час і в будь-якому місці. Ти можеш займатися на роботі, вдома, під час подорожі або навіть стоячи в черзі. Просто обери потрібний курс англійської в онлайн-маркеті та проходь його крок за кроком у своєму телефоні. 

  • Самоконтроль і гнучкість: EdTech проєкт Booyya дозволяє навчатись у власному темпі. Ти можеш повертатися до матеріалів, переглядати пояснювальні відео та виконувати завдання скільки завгодно.

  • Якісні ресурси: EdTech платформа Booyya створюється в колаборації з викладачами шкіл Green Forest із багаторічним стажем, які знають, як знайти підхід до студентів і чого їм не вистачає під час уроків. Це забезпечує високу якість матеріалів онлайн-маркет курсів англійської.


Онлайн-маркет курсів англійської Booyya: які обрати
 

EdTech проєкт Booyya — це онлайн-маркет курсів англійської за твоїми інтересами, які можна обирати відповідно до рівня володіння мовою та потреб у навчанні. Ось кілька прикладів категорій курсів, які ти можеш знайти на платформі EdTech проєкту Booyya:

  • Якщо ти тільки починаєш вивчати англійську мову, курси з граматики та лексики допоможуть засвоїти базові правила та словниковий запас.

  • Якщо бажаєш покращити свої усні навички, за твоїми інтересами в онлайн-маркеті курсів англійської можна знайти розмовні програми, які допоможуть впевнено спілкуватися з нейтів спікерами на різні побутові теми.

  • Якщо мова потрібна тобі для роботи, в онлайн-маркеті курсів англійської за твоїми інтересами можна знайти професійні міні-курси, наприклад, для складання CV, ведення ділового листування, підтримки смол токів у робочому середовищі тощо.

На EdTech платформі Booyya прописані абсолютно різні теми: від подорожей та фітнесу до курсів ділової англійської, створених у співпраці з українськими компаніями. Обирай в онлайн-маркеті курси англійської за твоїми інтересами — і вперед!

Та спершу з'ясуй, для чого конкретно тобі потрібна англійська, щоб підібрати найбільш оптимальні курси англійської в онлайн-маркеті за твоїми інтересами. Визначення цілей допоможе заощадити час і вчитися більш ефективно. Поміркуй, скільки часу ти можеш витрачати на навчання щодня. Ознайомся з відгуками інших користувачів онлайн-маркету про курси англійської мови, які тебе цікавлять. Це допоможе отримати більш чітке уявлення про якість та ефективність кожного курсу на платформі EdTech проєкту.

 

Як самостійно вивчити англійську мову з нуля: знайомимось із EdTech проєктом Booyya - 3

Функціонал онлайн-маркету курсів англійської за твоїми інтересами Booyya дозволяє вивчити англійську мову з нуля самостійно
 

Спробуй безкоштовні курси, які можна знайти за допомогою фільтру. EdTech платформа пропонує чимало безкоштовних програм, щоб у тебе була змога оцінити функціонал платформи, способи подачі матеріалу та типи завдань.

Обираючи курси Booyya, ти отримаєш не тільки якісний контент для вивчення іноземної мови, а й можливість навчатися з комфортом та цікавістю. Розуміння своїх цілей та відповідний підбір курсів EdTech проєкту стане першим важливим кроком до досягнення високих результатів у вивченні мови. Успіхів!

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.