Бізнес

4377

15.06.2020

Чому варто пройти курс Business English Online

Якщо нас турбує зубний біль – ми звертаємося до стоматолога, а не до терапевта. Якщо в нас iPhone, то ми купуємо додатки в App Store, а не в Google Play. Коли нам потрібно захистити своє обличчя від активного сонця – ми використовуємо крем для обличчя з SPF, а не молочко для тіла. Тоді чому ж багато професіоналів, яким потрібна англійська для роботи, записуються на курси загальної іноземної мови замість того, щоб вивчати саме ділову?

Бізнес-англійська – це не тільки специфічна термінологія для підприємців і бізнесменів, які представляють себе або свою компанію на міжнародній арені. Це мова, яка знадобиться в роботі всім. До того ж, програма ділової англійської передбачає і відповідну лексику з граматикою, і практичні лайфхаки для того, щоб пройти співбесіду, підтримати формальну розмову з колегами, представити свої ідеї та відстояти точку зору, провести презентацію, доручити або прийняти задачу тощо.

Якщо це те, що вам потрібно – ви ще встигаєте записатися в групу будь-якого рівня на основний курс Business English Online від школи Yappi.  За 4,5 місяці занять ви зможете відвідати: 

  • безкоштовний перший урок;
  • 35 основних уроків, де вивчите більше 300 нових слів для роботи й пройдете 12 граматичних тем; 
  • 3 додаткових суботніх клуби щотижня (тренінги з бізнес-навичок, speaking clubs із носієм, граматичні уроки). 

Поговоримо докладніше про те, що ще ви отримаєте від цього курсу та чим він буде корисний саме вам.


Хто обирає курс Business English Online?
 

Багато наших студентів відзначають, що в подорожах під час бронювання готелю, замовлення обіду в ресторані, покупки квитків у них немає проблем з англійською. Але варто їм опинитися на перемовинах із людьми, які розмовляють виключно іноземною мовою, у них виникає потреба у фразах, стійких висловах конкретно з ділової сфери. 

Хто обирає курс Business English Online?

Отже, кому варто пройти основний курс бізнес-англійської?

  1. Людям, які хочуть розвивати кар'єру або повноцінний власний бізнес. Це директори, підприємці, які зацікавлені в тому, щоб працювати на європейському й американському ринках. Англійська потрібна для пошуку нових партнерів, ведення з ними перемовин для подальшого укладення контрактів. 
     
  2. Співробітникам міжнародних компаній, яким необхідно спілкуватися зі своїми колегами англійською, адже вони не завжди україно- чи російськомовні. Мова є для них інструментом, без якого вони просто не можуть працювати. Також володіння англійською – одна з головних умов у разі влаштування на роботу в такі компанії. 
     
  3. Тим, кому потрібно було вивчити англійську «на вчора». Поширена ситуація: фахівця взяли на роботу, адже на співбесіді він сказав, що прекрасно знає англійську. І ось тепер йому потрібно терміново підтягнути мову саме в діловому ключі. 
     
  4. Людям, які шукають роботу. Якщо ви розраховуєте отримати високооплачувану роботу в хорошій компанії – вам обов'язково знадобиться англійська. 


Теми основного курсу бізнес-англійської
 

В основній програмі всі теми пов'язані з повсякденними робочими моментами. Тут ми не заглиблюємося в якусь певну галузь: фінанси, кредит, логістика. Ми даємо нашим студентам найзатребуванішу лексику, щоб вони могли почуватися вільно та впевнено в будь-якій робочій ситуації. Тож теми актуальні для кожної людини, яка працює:

  • як справити приємне перше враження;
  • як представити свою ідею під час брейнстормінгу;
  • мотивація;
  • етика в бізнесі;
  • прийняття рішень;
  • як правильно відповідати на поставлені запитання;
  • як влаштовуватися на роботу;
  • вихід із декрету й інших career breaks;
  • аутсорсинг;
  • відрядження тощо.

Вони відрізняються залежно від рівня, але якщо ви почали навчання в нашій школі з Upper-Intermediate, то це не означає, що ви пропустили щось глобальне з Intermediate або Pre-Intermediate.

У всіх юнітах ми відпрацьовуємо business communication skills. Сюди відносяться такі теми:

  • how to arrange a business meeting; 
  • how to present a product or service; 
  • negotiations with colleagues and partners etc.

Теми основного курсу бізнес-англійської

У граматиці виносяться ті ж теми, які з'являються на тому чи іншому рівні під час вивчення загальної англійської. Якщо це Upper-Intermediate, то ми повторюємо всі часи, вивчаємо passive voice, conditionals, direct and indirect questions. 

Іноді навіть у граматиці є різниця між формальною та неформальною англійською. Наприклад, у питальному реченні всі звикли ставити допоміжне дієслово на перше місце. Це загальна англійська, розмовний варіант. Якщо ж ви хочете звучати більш офіційно та дипломатично, вам потрібно знати indirect questions.


Практика та моделювання робочих ситуацій
 

На наших заняттях студенти вчаться вести презентації та переговори («живі», телефонні, конференції за допомогою Zoom або Skype). Ми не тільки забезпечуємо їх усіма необхідними фразами та сталими висловими – паралельно ми даємо важливі лайфхаки. Насправді багато людей не знають, як стояти під час презентації, які жести використовувати, що можна говорити на перемовинах, а коли краще промовчати. Так наші уроки нерідко набувають формату тренінгу.

На кожному занятті ми моделюємо різні ситуації, які виникають між співробітниками, співробітниками та начальством. Наприклад, у межах теми Projects ми вчимося на практиці, як правильно делегувати завдання, якщо ви начальник, і як прийняти або коректно відмовитися від задачі, якщо ви підлеглий. А в темі Customer Service викладач дає лексику, підключає граматику, потім розбиває групу на пари у віртуальних кімнатах. Один студент відіграє роль людини, що працює в сфері обслуговування, а інший – незадоволеного клієнта, після чого вони міняються місцями. У цій ситуації вони використовують слова та правила, які були вивчені щойно на занятті. 


Методика викладання в Yappi Business English School
 

Ми працюємо за комунікативною методикою. Це означає, що 80% часу на уроці студенти розмовляють. Звичайно, не обходиться без читання, аудіювання, письма, але всі завдання подаються за допомогою сучасних tech tools. Запам'ятати написання нових слів допомагають флеш-картки й онлайн-тренажери.

Коли ми формуємо навички читання, викладач не надсилає студентам текст, який вони повинні читати 20 хвилин. Між студентами ділять короткі та корисні статті, після прочитання свого уривка вони проходять невеликі тести, обов'язково обмінюються інформацією та думками. Так фокус залишається на розмовній англійській. А щоб і розмови не набридли, ми підключаємо онлайн-сервіси гейміфікації, дебатів, дискусій і сторітелінгу.

Якщо ви вирішили записатися на основний курс Business English Online, будь ласка, залиште заявку на сайті. Наші адміністратори зв’яжуться з вами, дадуть відповіді на ваші запитання та допоможуть забронювати місце в групі.

Читайте також:

Хочеш на безкоштовний пробний урок?

Close

Оберіть спосіб зв'язку з нами

Залишились питання? Пишіть сюди, ми постараємось допомогти.

Telegram Viber
Close

Зворотний дзвінок

Ми передзвонюємо у будні дні з 10:00 до 18:00.